Lucas krysser fingrene for Aquilani

Alt tyder på at Alberto Aquilani vil være i startelleveren til Liverpool for aller første gang i onsdagens kamp mot Fiorentina. Lucas Leiva lover at lagkameratene vil støtte italieneren.

- Det er spennende at Alberto vil få sin første sjanse fra start, og vi ser alle frem til det. Vi vil gi ham den støtte og respekt som han trenger, sier Lucas til Liverpool Echo.

- Forhåpentligvis vil han gjøre en virkelig bra jobb for oss. Når du har vært lenge ute med skade, tar det en stund før du finner rytmen igjen. Men på trening er det lett å se at han er god med ballen, og vi håper han kan hjelpe oss.

- Folk vil alltid sammenligne spillere, men han er en annen type spiller enn Xabi Alonso. Han er mer angrepsvillig, og vi kan se at han vil spille i en mer fremskutt rolle.

- Han kom selvsagt hit som erstatter for Xabi, men han vil trenge tid til å finne seg til rette. Vi vil gjøre alt vi kan for at det skal skje så raskt som mulig.

Echo skriver at Benitez vil gjøre flere endringer på laget til den relativt betydningsløse kampen mot Fiorentina. Lokalavisen skriver imidlertid at Lucas etter all sannsynlighet vil spille fra start også i denne kampen. Selv er brasilianeren fortsatt mest opptatt av de to poengene som gikk tapt på Ewood Park på lørdag.

- Vi reiste til Blackburn med tro på oss selv, og visste at vi kunne vinne. Vi produserte noen sjanser i andre omgang, men klarte ikke å score, noe som var veldig skuffende. Vi var ute etter en seier for å klatre på tabellen. Det var en vanskelig kamp, men de hadde ingen opplagte målsjanser, og det er positivt at vi unngikk baklengsmål.

- Vi er ubeseiret på seks kamper nå, men vi ønsker å vinne kamper som dette, og vi må begynne å vinne dem snart om vi vil komme blant de fire beste. Nå står vi foran en Champions League-kamp, og selv om vi ikke klarer avansement ønsker vi å vinne kampen og spille på oss litt mer selvtillit.