Lucas vil kopiere sin onkel

Lucas Leivas onkel, Leivinha, var en del av Brasils VM-tropp i verdensmesterskapet i Tyskland i 1974. Nå satser Liverpools midtbanespiller på å kopiere onkelen, og få spilletid i Sør-Afrika.

Lucas var den eneste Liverpool-spilleren som var aktuell for spill i lørdagens privatlandskamp mellom Brasil og England i Doha, men han ble sittende på benken hele kampen.

- Jeg håper jeg får en stor sesong, ettersom VM er like om hjørnet og jeg ønsker å spille i Sør-Afrika. Det vil være litt spesielt for meg å komme med i Brasils tropp, fordi min onkel, Leivinha, var i troppen til Brasil i Tyskland i 1974, sier Lucas til Liverpool Daily Post.

Nå som Alberto Aquilani er skadefri kan Lucas vente seg mer konkurranse om plassene på den sentrale midtbanen. Javier Mascherano og Steven Gerrard kan som kjent også bekle roller i den posisjonen.

- Jeg må bli mer allsidig, for av og til må jeg spille sammen med Javier Mascherano og av og til sammen med Steven Gerrard, noe som krever at jeg besitter ulike taktiske egenskaper. Men jeg har allerede bevist for Liverpool-fansen at jeg er villig til å svette blod for klubben, og jeg vil forsøke å gjøre publikum glade og fornøyde.