Lyon vil stille med sitt beste lag i Italia

Lyons kamp i Fiorentina blir nå helt avgjørende for Liverpools videre skjebne i Champions League. Og Lyon-manager Claude Puel gir de røde håp. Han lover å stille med sitt beste mannskap i Italia.

Lyon går nemlig for gruppeseier, kloke av skade fra i fjor. Da ble franskmennene nummer to i gruppen og fikk en tøff motstander i cupspillet, og røk ut for Barcelona. Manager Puel ønsker for alt i verden å unngå en reprise av dette, og satser på å ta poeng i Italia selv om hans lag allerede er klare for neste runde.

- Liverpool trenger ikke å være bekymret. Vi kommer til å spille fair. Vi ønsker å vinne gruppen, da vi ikke akter å lide samme skjebne som i fjor. Derfor vil vi prøve å vinne kampen i Italia. Klarer vi å ta poeng mot Fiorentina, vil Liverpools skjebne ligge i deres egne hender. Vi kommer til å stille med vårt sterkeste mannskap, uttalte Puel etter kampslutt i går.

Dersom Lyon vinner i Fiorentina og Liverpool vinner borte mot Debrecen vil de røde gå videre med seier i siste kamp mot Fiorentina. Dersom Lyon klarer uavgjort i Italia og Liverpool slår Debrecen, går de røde videre med tremålsseier mot Fiorentina.

Puel syntes for øvrig at Liverpool var sterke i gårsdagens kamp.

- Vi startet ikke kampen bra, og Liverpool var sterkere enn oss i første omgang. Vi slappet ikke av, men kan takke vår målvakt for at vi fortsatt var med i kampen. I andre omgang var det vi som førte kampen, selv om de gjorde et flott mål. Men vi viste styrke som kom tilbake, og jeg mener vi fortjente uavgjort.

- Spillerne vare modige, men nå er de veldig slitne. Nå er vi bare glade for at vi er videre fra gruppen. Det var spennende helt til siste slutt. Vi har vært involvert i noen forrykende kamper i dette gruppespillet, og denne var intet unntak.