Macca roser Asia-tur

Steve McMahon roser Liverpool FC for å ta turen til Asia. - De vil ikke angre, sier den tidligere midtbanestjernen, som nå er forretningsmann. Ros også fra King Kenny.

Liverpool-troppen landet i dag i Thailands hovedstad Bangkok etter en ti timers flytur fra Wien. Den tidligere Liverpool-spilleren Steve McMahon har spilt en viktig rolle i Liverpools Asia-tur og går nå ut og roser Rafael Benitez og klubben forøvrig for at de tar turen til det fjerne Østen. McMahon er en del av den finansielle gruppen som har organisert turen på vegne av klubben.

McMahon kjenner Asia og er sikker på at de smilende ansiktene og fornøyde menneskene som Liverpools tropp har møtt i Thailand i dag vil vare lenge etter at klubben har returnert til England.

- Jeg spilte for Liverpool, jeg var kaptein for Liverpool og det å spille en så viktig rolle for å gjøre denne klubben som del av denne siden av verden er fantastisk for meg, sier McMahon til liverpoolfc.tv.

- Støten denne klubben har i Thailand er fantastisk. I realiteten er det to lag fotballsupporterne i dette landet bryr seg om, og det er Liverpool og United. At Liverpool er her, gjør oss alle stolte.

- De vil få så mye støtte hvorenn de går. Og så er det kamp på onsdag, hvor de vil møte et spesialbygd Kop End. Oppslutningen og forventningene til denne kampen beviste billettsalget. Billettene gikk som varme hvetebrød.

- All honnør til Liverpool som brakte hele troppen minus Steven Gerrard hit og til Singapore.

En annen Liverpool-legende i Thailand, er Kenny Dalglish, som gjør sin første jobb i sitt Come Back i klubben, denne gang som ambassadør.

- Det åpner virkelig øynene dine når du ser den enorme følelsen folk rundt om i verden har for denne klubben. Uansett hvor langt unna det er, så ønsker du å gjøre noe ekstra for mennesker som har denne følelsen for et lag. Det er stort når du gjør thailenderne glade og fornøyde, sier Dalglish.

- Jeg har hørt om Thai fans og deres støtte for Liverpool før, men har aldri sett det selv. Det har vært fantastisk fra da vi landet på flyplassen. Fotballen og det å få spillerne i så god form som mulig før en ny sesong er selvfølgelig det viktigste denne uka, men dersom vi får folk til å smile rundt omkring i de landene vi besøker, så er det fantastisk, sier King Kenny, glad for å være tilbake i sitt kjære Liverpool Football Club.