Macca tror ikke Rafa forlater Liverpool

Flere kilder antyder at Rafael Benitez vil ta sin hatt og gå etter kveldens kamp på Santiago Bernabeu. Det tror den tidligere Liverpool-spilleren Steve McManaman fint lite på.

Steve McManaman tror fint lite på ryktene om at Rafael Benitez skal være i ferd med å forlate Liverpool FC.

- Benitez forsvinner ikke fra Liverpool med det første. Han vil fortsette som de rødes manager. Rafa elsker Liverpool FC og han elsker byen. Hans kone og barn trives. Han ønsker å bli værende, sier Macca til setanta.com.

- Slik jeg forstår det, er det bare en liten uenighet i kontraktsforhandlingene. Det vil løses snart, og jeg forventer at Rafa fortsetter, legger han til.

- Jeg synes det er på tide at eierne får orden i eget hus. Det har vært for mye uro rundt klubben en stund nå. Så snart managerens får skrevet under en ny langtidskontrakt og fremtidig eierskap er avklart, vil alt roe seg. Men disse tingene må ordnes opp i, ellers vil folk bare fortsette å snakke, mener Liverpool-legenden.

- Det hjelper ikke på de sportslige resultatene at man er i avisene grunnet ikke-sportslige ting hele tiden. Jeg kan garantere at avisene vil begrunne et eventuelt tap i kveld med usikkerheten rundt Rafa.

McManaman har som kjent spilt både for Liverpool og Real Madrid, og den tidligere vingen spår at de røde får en tøff oppgave i kveld.

- Det blir en fantastisk kamp. Real Madrid er kanskje ikke like gode som de en gang var, men de er fortsatt et formidabelt lag. På denne tiden av året er de fokuserte, og har vært meget sterke i det siste.

- Real vil angripe, og Liverpool vil prøve å kontre. Liverpool står overfor en virkelig vanskelig kamp, avslutter han.