Maks et innhopp for Torres

Torres kommer kanskje inn på slutten mot Thailand. Benítez ikke bekymret for dårlige resultater under pre-season. Reid vil gi kamp. Mer info om All Red Membership. Dirk Kuyt fyller år.

Rafael Benítez vil ikke ta noen sjanse med de spanske landslagsspillerne som kom sent tilbake i trening grunnet spill i Confederations Cup. Manageren sier at Torres kanskje vil få et kort innhopp mot slutten av kampen mot Thailand.
- Torres kan ikke starte en kamp på dette nivået, men han skal spille mot slutten om alt er ok. Flesteparten i troppen vil ta del i kampen, sier Benítez til Daily Post.

- Vi har et problem med Yossi, men resten av troppen er tilgjengelig.

Dermed virker det også som Daniel Agger kan være aktuell etter ryggskaden som gjorde at han måtte holde seg hjemme fra treningsleiren i Sveits. Også Glen Johnson bør være klar etter en mindre ankelskade.

45000 tilskuere forventes å ta plass på Rajamangala Stadium i Bangkok. Gradestokken viser over 30 grader om dagen, og det er høy luftfuktighet.
- Vi vet at det kommer til å bli et fantastisk publikum her. De kommer til å gi oss god støtte. Selvsagt ønsker vi å vinne for dem, sier Benítez til Liverpoolfc.tv.

- Når man kommer til et land som Thailand og ser alle supporterne, gjør det deg stolt å være klubbens manager. Jeg håper vi kan få vist oss frem i kveld, men det vil ikke bli enkelt.

Liverpool har spilt 0-0 mot St. Gallen og tapt 0-1 mot Rapid Wien. Rafael Benítez er ikke bekymret for de svake resultatene så langt, men sier det er på tide å heve nivået.
- De eneste feilene ved kampene våre så langt har vært resultatene, spesielt i den siste mot Wien, spillerne arbeider hardt under vanskelige forhold her, men vi forberederer dem skikkelig for sesongen, og det er da det virkelig gjelder, sier Benítez til Liverpoolfc.tv.

Peter Reid er landslagssjef for Thailand, og han vil gjøre sitt for å by Liverpool på god motstand.
- Når man snakker om de største klubbene i verden, så er Liverpool blant dem. Det er flott for folk i Thailand å ha Liverpool over her. På vår stadion vil det bli som en bortekamp for oss.

- Vi skal gjøre vårt beste, men vi er midt i en pause i øyeblikket. Vi har ikke spilt mye fotball. Det er en flott begivenhet for spillerne. Jeg skulle bare ønske at jeg kunne velge alle 25 fordi de ønsker alle å være involvert.

- De thailandske supporterne elsker fotball. Det er derfor dette er en så stor begivenhet.

Info om All Red Membership
Liverpool FC har lagt ut ytterligere informasjon om medlemskapsordningen All Red. De vanligste stilte spørsmålene er nå samlet i en egen artikkel på liverpoolfc.tv.

Kuyt har bursdag
Dirk kuy fyller 29 år i dag. Vi gratulerer!