Målløst innhopp for N'Gog

N'Gog spilte 30 minutter for Frankrike U21 i den målløse EM-kvalifiseringskampen borte mot Belgia U21. Mavinga ut med skade for Frankrike U19? Ungarn møter Costa Rica i bronsefinalen.

Frankrike U21 spilte 0-0 mot Belgia U21 i en EM-kvalifiseringskamp i Mouscron. David N'Gog entret banen i det 60.minutt. I UEFAs kampreferat kommer det fram at spissen ga bort flere frispark, gikk i offside og pådro seg gult kort. Begge lag fikk én spiller utvist helt på tampen. Frankrike ligger på 1.plass i gruppe 8 med åtte poeng på fire kamper.

Mavinga skadet?
Det franske fotballforbundet har offentliggjort lagoppstillingene fra gårsdagens privatlandskamp mellom Frankrike U19 og Belgia U19 i Werkendam. Chris Mavinga kom inn fra benken i det 74.minutt, men ble byttet ut allerede 14 minutter senere. At forsvarsspilleren ble tatt av banen så kort tid etter innhoppet, kan tyde på at det dreier seg om en skade. Belgia scoret kampens eneste mål allerede i det 4.minutt.

Ungarn møter Costa Rica
Ungarn, med Krisztian Németh, Andras Simon og Péter Gulácsi, møter Costa Rica i bronsefinalen i U20-VM på fredag. Brasil beseiret Costa Rica 1-0 i kveldens andre semifinale.