Jevnt og målløst da reservene møttes i et prestisjeoppgjør. Philipp Degen ut med nok en skade, mens islandske Victor Palsson debuterte.

Liverpool: Gulacsi, Degen (Mendy 46), Darby, Kelly, Spearing, Plessis, El Zhar, Pacheco, Ngog, Simon (Palsson 72), Bruna (Weijl 61). Reserver: Bouzanis, Antwi.

Manchester U: Kuszczak, Evans C, de Laet, Chester, James; Martin (Bryan 69), Possebon, Drinkwater, Tosic (Petrucci 46), Brandy (Derbyshire 69), Macheda. Reserver Amos, Eikrem
Gult kort: Tosic, Martin

Vi oppdaterer når det skjer noe i Altrincham.

1.omgang:

10.min: Lite har skjedd i en oppjaget og rotete start på kampen, selv om Bruna nettopp hadde et langskudd en meter over.

12.min:  Dyrkjøpte Tosic har så langt kun bemerket med et håpløst forsøk på å filme, samt å lage et frispark som ga gult kort. Etter boka burde han allerede vært sent av banen(!)

16.min:  Plessis i boka for å ha gått inn med knottene først og kommet for sent. Det har vært grinete det første kvarteret.

19.min:  Bruna ligger nede i noen sekunder etter nok en hard takling. Degen fikk seg også en smell i åpningsminuttene.

22.min: Pacheco prøver seg først med et skudd fra hjørnet av straffefeltet, som går en liten meter utenfor, før United kontrer og Gulacsi redder sikkert et hardt skudd nokså rett på.

24.min: N'Gog får to skuddforsøk, men treffer ikke skikkelig på noen av dem, etter at en pent raid av El Zhar ga ham mulighetene.

29.min:  Nok et patetisk forsøk fra Man Utd på å filme seg til et straffespark, og denne gangen viser dommeren kortet til Lee Martin.

38.min:  N'Gog gjør en "Maradona" og handser da han får et langt fremspill og er i duell med keeper. Hadde han imidlertid prøvd å heade ville han trolig nådd ballen først og scoret.

40.min:  Liverpool har fått flere cornere, og for en gangs skyld får Pacheco ballen inn i et farlig område. Darby er nære på å komme til like ved målstreken, men forsvaret til United får klarert i siste liten.

44.min: Degen prøver et skudd fra litt dårlig posisjon ute til høyre og ballen går atskillig med meter utenfor.

45+1.min: Macheda er helt fri litt til venstre i feltet og bredsider inn ballen, men dommeren har vært oppe med flagget og scoringen annuleres for offside.

Pauserapport: En omgang hvor det skjedde svært lite foran målene. Det første kvarteret var det litt grinete, ikke minst p.g.a. filming og etterslengere fra hjemmelaget. Liverpool tok etterhvert litt tak i kampen og hadde majoriteten av balleinnehavet og også en del cornere som man ikke utnyttet. Teknikken til El Zhar ute på høyresiden og farten til N'Gog på topp har virket å være de beste våpnene til gjestene så langt, mens Kelly og Spearing har hatt god kontroll i midtforsvaret. Den beste sjansen var da N'Gog valgte å handse isteden for å heade i duell med keeper. Nyinnkjøpte Tosic (£12.3M) hos United har vist mer nykker enn talent, men har fått vist at han har kvikke føtter. Kampen synes å åpne seg litt opp mot slutten av omgangen og kanskje er det et signal foran 2.omgang. Philipp Degen fikk en smell tidlig i omgangen og har haltet under resten av tiden. Kanskje ville det vært bedre å ta ham av med en gang, selv om en kan forstå at han gjerne vil være ute på banen. Det vil likevel være en overraskelse om han kommer ut etter pause.

46.min:  Som ventet blir Philipp Degen sittende i garderoben og Emmanuel Mendy kommer inn på høyrebacken. Tosic ut og Petrucci inn for vertene.

49.min: Flott raid av El Zhar, og da ballen synes å ha kommet akkurat litt for langt for ham får likevel Bruna muligheten til å skyte fra 18 meter. Ikke for første gang i kveld sender han imidlertid ballen utenfor.

50.min:  Et kjapt angrep av United gjør at Machedo kommer igjennom litt ute på Uniteds venstrekant. Gulacsi er imidlertid kjapt ute og redder i føttene til spissen.

52.min: Drinkwater skyter fra 20 meter, men nokså rett på Gulacsi.

En mye mer åpen og frisk kamp etter pause.

61.min:  Vincent Weijl inn for Gerardo Bruna på høyrekanten.

63.min: United slår inn en farlig cross fra deres høyreside, og Gulacsi må gjøre en bra manøver for å få fistet ballen vekk fra faresonen.

64.min: Andras Simon er involvert foran mål for første gang i kampen, da han får et langt overlegg fra Weijl. Fra skrå vinkel sender han ballen over med høyrebeinet.

67.min:  Drinkwater i boka for en sen takling på Pacheco.

69.min:  United gjør sine to siste bytter. Bryan og Derbyshire inn for Martin og Brandy.

72.min:  Islandske Victor Palsson debuterer på reservelaget som innbytter for Simon.

79.min:  I et bra angrep kombinerer reservene Bryan og Petrucci for United, men Gulacsi redder igjen.

80.min:  Pacheco ut til El Zhar på høyresiden. Hans harde innlegg møtes av N'Gog ved nærmeste stolpe, men franskmannen treffer ikke skikkelig og ballen går over og utenfor.

89.min: El Zhar skyter hardt fra spiss vinkel, men i nettveggen på utsiden av stolpen.

91+1.min: N'Gog får en vanskelig oppgave alene med de to stopperne til United på et langt gjennomspill, men greier nesten å kjempe seg helt fri.

91+2.min: God blokkering av Kelly da United nær kommer igjennom i sluttsekundene.

Sluttrapport: En litt friskere 2.omgang, selv om det fortsatt var langt mellom de store sjansene. United økte tempoet etter pause og hadde et lite overtak den første halvtimen, men Liverpool kom med en liten sluttspurt og hadde alt i alt flest med sjanser. Totalt sett var det imidlertid greit med 0-0. Liverpools forsvar greide seg bra, spesielt Jay Spearing som igjen vikarierte i midtforsvaret. Partner Martin Kelly var også solid i tillegg til keeper Peter Gulacsi. Fremover viste El Zhar og N'Gog noen glimt. Debutant Victor Palsson fikk ikke vist seg særlig fram det drøye kvarteret han spilte, men virker ved første øyekast å være en elegant spiller med bra pasningsfot og blikk.