Martin fortsetter i Leicester

Liverpool FC bekrefter at David Martin har forlenget sin låneavtale med Leicester ut sesongen. Samtidig er trioen Adam Hammill, Craig Lindfield og Godwin Antwi tilbake på Melwood.

Det har lenge ligget i kortene at David Martin ville få forlenget sin låneavtale med Leicester City, og nå bekrefter Liverpool FC at keeperen spiller hele sesongen 2008/09 på Walkers Stadium. Martin har fått mye spilletid for klubben som leder League One, og Leicester ønsket naturlig nok å beholde sisteskansen ut sesongen. Det har Liverpool nå altså gitt de lov til.

Tre mann som imidlertid er tilbake på Melwood etter å ha avsluttet sine låneopphold ved nyttårsskiftet er Adam Hammill, Craig Lindfield og Godwin Antwi. Hammill har som kjent vært i Blackpool, mens Lindfield har prøvd seg i Bournemouth og Antwi hos Tranmere Rovers. Trioen går nå rett inn i Gary Abletts reservelagstropp igjen.

Midtbanespiller Ryan Flynn fortsetter som kjent på lån i Wrexham noen uker til. Der har han tidligere Liverpool-spiller Dean Saunders som sin manager.

- Jeg snakket med Dean for et par dager siden, og han er veldig godt fornøyd med Ryan, forteller Gary Ablett til Liverpoolfc.tv.

- Han har gjort det veldig bra hos Wrexham, og trives med å spille førstelagsfotball. Han er en spiller med veldig gode holdninger, legger Ablett til.

På skadefronten hos reservelaget håper man at 2009 skal bli et bedre år for kvartetten Ray Putterill, Nikola Saric, Zsolt Poloskei og Gary Mackay Steven. Saric har fortsatt ikke spilt offisiell kamp for de røde etter overgangen i sommer, grunnet en kneskade, mens Putterill har vært gjennom to operasjoner for å kurere et hofteproblem. Den ungarske midtbanespilleren Poloskei, som er på utlån fra MTK Hungaria denne sesongen, har heller ikke spilt offisiell kamp ennå, grunnet en kneskade.

- Ray Putterill driver fortsatt med rehabiliteringstrening. Den første hofteoperasjonen hans var mislykket, så han måtte gjennom en operasjon nummer to. Vi håper han vil være tilbake på banen i nær fremtid, sier Ablett.

- Nikola Saric var med på oppvarmingsøvelser før jul, men kneet hans hovnet opp litt, så vi må ta tiden tl hjelp. Vi håper også at Gary Mackay Steven skal være tilbake snart, mens Zsolt Poloskeis rehabilitering går bra, avslutter reservelagsmanageren.