Martin på utlån til Tranmere

David Martin har blitt lånt ut til Tranmere Rovers for den kommende måneden. Fernando Torres mottok det synlige beviset på at han var ”månedens spiller” i september.

Den 23 år gamle reservelagsmålvakten David Martin tilbrakte som kjent hele fjorårssesongen på utlån i Leicester. Nå krysser han Mersey for et lignende opphold hos Tranmere Rovers. Men denne gangen er det snakk om et lån av kortere varighet - kun en måned. Dette bekrefter Liverpool FC på sine offisielle nettsider.

Martin vill debutere for Tranmere allerede i morgen, mot Brighton på Prenton Park.

- Jeg er veldig godt fornøyd med å ha klart å hente inn en målvakt av Davids kaliber, sier Tranmeres midlertidige manager, Les Parry, til Birkenhead-klubbens nettsted.

- David har et godt omdømme, og var en av de beste målvaktene i League One forrige sesong. Han spilte mange kamper for Leicester City, og holdt nullen i nesten halvparten av dem.

- Lørdagens kamp er veldig viktig for oss, og med Luke Daniels suspendert trengte vi en erfaren keeper. David vil bringe med seg både erfaring og litt til.

- Jeg ønsker å takke Rafael Benitez og John McMahon for at de lot David komme og spille for oss den kommende måneden, avslutter Parry.

Ønsker du siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil? Prøv denne linken.

Torres mottok trofé
For to uker siden ble Fernando Torres kåret til Barclays Premier League Player of the Month for september, og i dag mottok han trofeet som er det synlige beviset på dette. 25-åringen vant samme trofé også i februar 2008, mens Steven Gerrard i mars i år var den forrige Liverpool-spilleren som ble kåret til "månedens spiller" av Barclays Premier League.