Mascherano er lovet plass i VM-troppen

Etter gårsdagens seier over Uruguay går Argentinas landslagssjef, Diego Maradona, høyt ut og lover Javier Mascherano en plass i VM-troppen til sommeren allerede nå.

Argentina sikret seg plass i VM i Sør-Afrika med seier i nattens VM-kvalifiseringskamp i Montevideo. Diego Maradona bekreftet etter kampen mot Uruguay at fire spillere allerede er klare for VM-troppen. De som kan begynne å ta mål av VM-dressene er Javier Mascherano, Jonas Gutierrez, Martin Palermo og Mario Bolatti.

At Mascherano får VM-billett kommer ikke som noen overraskelse for noen. Han er tross alt lagets kaptein. At Newcastle-spiller Gutierrez er like selvskreven er en større overraskelse, mens duoen Palermo og Bolatti blir belønnet for sine matchvinnende scoringer i de to siste kvalifiseringskampene, mot henholdsvis Peru og Uruguay.

Forutsatt at ikke noen av disse fire spillerne pådrar seg skader i forkant av sommerens mesterskap, vil det da kun være 19 plasser igjen å kjempe om i den argentinske troppen. Emiliano Insua, som verken var på banen eller benken i går, vil håpe å kapre en av disse.