Mascherano er lykkelig på Anfield

Mascherano påpeker at han er lykkelig i Liverpool. Han har ikke hørt om noen interesse fra andre klubber. Pranjic flørter med Liverpool. Dossena til privatlandskamp. Dalla Valle ikke til U21-EM.

Javier Mascherano gjentar til argentinsk presse at han ser fremtiden siden ligge på Anfield. Barcelona ryktes å kunne tenke seg midtbanespillerens tjenester, men argentineren kjenner ikke den påståtte interessen fra de nybakte Champions League-mesterne.
- Jeg har fortsatt tre år igjen av min kontrakt med Liverpool, og jeg er lykkelig er, sier Mascherano til TyC Sports.

- Jeg er komfortabel og tenker bare på Liverpool. Jeg vet ingenting om en henvendelse fra Barcelona eller noen andre klubber.

Pranjic flørter med Liverpool
Rafael Benítez har blitt linket til et kjøp av kantspilleren Danijel Pranjic. 27-åringen har hatt en fin sesong med Heerenveen der han nettet 16 mål og hjalp dem til den første nederlandske cuptriumfen i klubbens historie. Kroaten kommer ikke til å takke nei dersom Liverpool kommer med et tilbud.
- For meg er det virkelig, virkelig utrolig dersom jeg kan forestille meg at jeg kan spille for Liverpool, sier Pranjic til Sky Sports News.

- Det er en drøm for enhver spiller, det er den største klubben i England. Jeg er veldig hurtig. Jeg kan løpe mye, og jeg tror det er det du trenger i England.

- Hvis jeg kunne velge mellom England eller kanskje Spania, ville jeg valgt Spania. Jeg liker den type fotball, den type liv.

- Jeg liker bra vær. I England regner det bestandig, og det er hva jeg ikke liker ved England. Men dersom Liverpool kommer etter meg, kan jeg selvsagt ikke si nei.

Dossena til privatlandskamp
Andrea Dossena er i Italias tropp til privatlandskampen mot Nord-Irland i Pisa 6.juni. Landslagssjef Marcello Lippi skal bruke oppgjøret til å finsikte spillere til Confederations Cup. Backen skal kjempe om én av de ti gjenværende ledige plassene i Confederations Cup. Lippi tok i dag ut 13 av 23 spillere til turneringen.

Dalla Valle ikke til U21-EM
Den finske U21-landslagssjefen, Markku Kanerva, har ifølge uefa.com bekreftet at den siste plassen i troppen til EM-sluttspillet vil gå til en forsvarer eller en midtbanespiller.