Mascherano har funnet formen

Etter en litt svak start på sesongen, ser det ut til at Javier Mascherano har kommet i siget igjen. I går kveld ble han kåret til Liverpools beste spiller for femte gang denne sesongen av liverpool.no.

Nå ser argentineren frem til søndagens storkamp mot Arsenal.

- Vi sliter med å vinne flere kamper på rad for øyeblikket. Vi ønsker alle å vinne, og få litt selvtillit. Vi ønsker å spille så godt som vi vet vi er i stand til. Nå har vi en stor kamp på søndag, der vi får en ny sjanse til å vise oss fra vår beste side. En ny sjanse til å vise fansen og alle andre at Liverpool fortsatt har det som skal til, og at vi kan kjempe med de beste, uttaler midtbanespilleren til Liverpoolfc.tv.

- Søndagens kamp er ikke et være eller ikke være, men det er en virkelig viktig kamp. Det handler ikke bare om tre poeng, men om hele situasjonen vi befinner oss i.

Mascherano innser også at kampen om plassene på midtbanen nå virkelig begynner å hardne til, nå som Alberto Aquilani begynner å spille seg i form igjen.

- Han var god mot Fiorentina. Han ønsket å spille. Vi har sett på trening at han har lengtet etter å spille, og litt om senn gjenvinner han selvtilliten og lærer om engelsk fotball, som er en fotball som er helt ulik den han er vant med fra Italia. Jeg tror han vil bli skikkelig god for Liverpool.

- Konkurranse om plassene er bra for alle. Du må kjempe om plassen din, og alle prøver å jobbe hardt. Det er bra for laget.

- Selv prøver jeg å gjøre mitt beste, men andre får analysere og avgjøre om jeg er tilbake i min beste form. Jeg liker ikke å snakke om meg selv. Manageren må av og til snakke om meg, og pressen snakker om meg. Selv prøver jeg bare å gjøre mitt beste. Jeg føler meg veldig avslappet for øyeblikket, for jeg vet jeg prøver å gjøre mitt ytterste.