Mascherano ser fremover

Kan ikke henge med hodet etter cuptapet. Mye å spille for. Gjelder å ta tre poeng mot Portsmouth. Mascherano forventer tøff kamp på Fratton Park. To år med Hicks og Gillett.

Javier Mascherano håper lagkameratene glemmer det bitre cuptapet mot Everton så fort som mulig. Nå må fokuset rettes mot Portsmouth-kampen i morgen. Liverpool kan ta over 1.plassen i Premier League med seier på Fratton Park. Manchester United møter West Ham først på søndag. Etter helgens ligarunde har Anfield-klubben et spilleopphold på to uker. Mascherano mener at de røde må prestere som mot chelsea. Da vil tre poeng sannynligvis være i boks.
- Vi har spilt mange kamper i det siste, men vi har enda én på lørdag og deretter to ukers pause, så vi må sørge for at vi konsentrerer oss om å vinne mot Portsmouth, uttaler Mascherano til Liverpoolfc.tv.
  
- Hvis vi spiller som vi gjorde mot Chelsea, kan vi slå alle. Vi må vinne i Portsmouth, men vi vet det blir en vanskelig kamp fordi de er et godt lag.
  
- Det er vanskelig å møte dem på bortebane. Det vil bli en fysisk kamp med mange lange baller mot Peter Crouch, og deretter vil de forsøke å vinne andreballen. Vi trenger å gjøre de samme tingene som vi gjorde mot Chelsea, og da er jeg sikker på at vi vinner.
  
- Vi vet alle er skuffet over kampen mot Everton, men vi må huske på at vi fortsatt er i en god posisjon i ligaen, og om noen uker skal vi spille mot Real Madrid i Champions League. Vi har fremdeles mye å spille for.
  
Liverpools tap mot Everton betydde slutten på en rekke med seksten kamper ubeseiret, men Mascherano har tro på at laget vil slå fort tilbake.   
- Det var svært vanskelig å tape på den måten vi gjorde mot Everton. Vi spilte 40 minutter med en mann mindre. Likevel var vi et par minutter unna straffesparkkonkurranse.
  
- Vi kan ikke henge med hodet. Vi må huske på at vi er i en god posisjon i ligaen. Vi ønsker å holde oss der.

To år med Hicks og Gillett
For to år siden kunngjorde Liverpool FC at styret hadde kommet til enighet om vilkårene for et salg av klubben til George Gillett jr og Tom Hicks. Overtagelsen ble senere fullført etter at aksjeholderne nærmest enstemmig godtok avtalen.