Mascherano ute mot Fiorentina

Sky Sports melder at verken Mascherano (sykdom) eller Benayoun (skade) er aktuelle for Fiorentina-kampen. Begge ble hjemme da troppen reiste til Italia.

Javier Mascherano og Yossi Benayoun spiller ikke Liverpools Champions League-kamp mot Fiorentina i morgen. Midtbanespillerne reiste ikke med troppen til Italia på grunn av henholdsvis sykdom og skade.

Mascherano, som ble byttet inn sent i 6-1-seieren mot Hull, sliter med sykdom. Benayoun pådro seg en mindre skade i benet i den samme kampen. Det ble forventet at Mascherano skulle komme tilbake i startoppstillingen mot Fiorentina, i en kamp Benítez trolig ville ønsket å ha en sterkere defensiv midtbane enn tilfellet var mot Hull i helgen. Fraværet av argentineren vil trolig bety at Gerrard spiller ved siden av Lucas på den sentrale midtbanen.

Ryan Babel gjorde et positivt innhopp og scoret to mål mot Hull, og kan være en erstatter for Benayoun. Sannsynlig beholder Albert Riera plassen på laget.

Andrea Dossena sto over mot Hull grunnet en mindre lyskeskade, og kan være tilbake. Martin Kelly spiller U20-VM og er definitivt uaktuell, mens Liverpoolfc.tv allerede har nevnt at David Ngog skal figurere i reservelagskampen mot Manchester City.

Vi får trolig mer info når Rafael Benítez avholder sin pressekonferanse i Firenze senere i dag.