Mascherano vil slå de blå

Javier Mascherano har ingen problemer med motivasjonen foran morgendagens lokaloppgjør mot Everton. Argentineren erkjenner at kun tre poeng er godt nok i heksegryta på Goodison.

- Dett er en perfekt mulighet til å spille på seg litt selvtillit, sier Mascherano til Liverpool Echo.

- Vi vet hvor viktig denne kampen er for vår ligaposisjon, og vi vet også hvor viktig den er for våre supportere, legger han til.

Mascherano har dårlige minner fra sist lagene møttes på Goodison. Ved den anledning ble Liverpool som kjent slått ut av FA-cupen, etter en scoring av Dan Gosling to minutter før slutt i andre ekstraomgang.

- Klarer vi å få en seier på Goodison i morgen, vil det gi alle et voldsomt løft. Det var veldig skuffende å gå ut av Champions League, men vi har fortsatt mye å spille for. Vi har FA-cupen, og vi vil forsøke å vinne Europaligaen. Og vi vil sørge for at vi kvalifiserer oss til neste års Champions League.

- Vårt siste besøk på Goodison var en stor skuffelse. Det var en av våre dårligste kamper i fjor. Men i morgen starter vi med blanke ark igjen. Vi er desperate etter å vinne for våre supportere. Vi minnes at vi slo dem i ligaen i fjor, da Fernando Torres scorte to ganger. FA-cuptapet er bare statistikk nå. Det vil ikke ha noen betydning for kampen i morgen.

- Vi vet hvor spesielt det er å vinne på Goodison Park. Vi ønsker å smake på den følelsen igjen. Vi trenger en seier og tre poeng for å kjempe oss tilbake i tetstriden, hvor vi forventer å være.

- Vi er klar over at vi ikke har spilt bra så langt. Men derbyet er en spesiell kamp å være involvert i som Liverpool-spiller. Kampene mot Everton og Manchester United er de du sterkest ønsker å vinne for fansen. Det er bare å se hvordan de feirer en slik seier. Og vi skal spille med den samme lidenskap og intensitet som de utviser på tribunen.

- Klarer vi å spille slik vi gjorde mot Manchester United, være like bestemte og kontrollere kampen, tror jeg det kan bli en fin ettermiddag for våre supportere. Vi vil gjøre alt vi kan for å vinne for dem.

- Disse kampene er likedan hvert år. Det er sterke følelser i sving både på tribunen og ute på banen. Du må spille fysisk tøft, og du må spille godt. Tempoet blir høyt og spillet direkte. Det blir viktig å vinne andreballene. Forhåpentligvis blir det en god kamp for supporterne, og spesielt våre fans. Det er en viktig kamp for alle i byen, og tre poeng står på spill i en kamp som er viktig for begge lag. Vi må spillet med hjertet utenpå trøya, samtidig som vi må holde hodet kaldt, avslutter argentineren.