McAuley fornøyd med Crewe-kampen

Hugh McAuley var godt fornøyd med generalprøven mot Crewe. U15-spilleren Jack Robinson debuterte. Dean Bouzanis velger Australia?

Hugh McAuley var meget fornøyd med juniorlagets 3-1-seier mot Crewe i helgen. Både Lauri Dalla Valle og Nathan Eccleston var tilbake etter henholdsvis skade og karantene, men Andre Wisdom, Christopher Buchtmann, Tom Ince og Daniel Ayala sto over av ulike årsaker.
- Vi hadde behov for å slå tilbake etter forrige ukes tap mot West Bromwich. Vi hadde kanonene, som du kan kalle det, tilbake, og det var en veldig god forestilling. Det var en god fotballkamp, noe det alltid er mot Crewe. I 1.omgang bølget det litt fra side til side, og de hadde én eller to sjanser, men vi håndterte dem greit. Generelt sett spilte vi god fotball hele veien, og vi kontrollerte kampen, noe er er gledelig, sier McAuley til Liverpool Daily Post.

- Vi scoret gode mål. Vi hadde også andre sjanser. Det var ideelle forberedelser, og det gjør oss godt før cupkampen. Totalt var det en tilfredstillende dag på jobb.

Hugh McAuley ga debut til den engelske U16-landslagsbacken Jack Robinson. Han er født 01.09.1993, og kvalifiserer dermed til spill for Liverpool U15. Juniorlaget møter Bolton i kvartifinalen i FA Youth Cup på Anfield fredag.

LIVERPOOL U18: Bouzanis; Scott, Metcalfe, Kennedy, Robinson; Amoo, Pepper (Roberts 75), Irwin, Kacaniklic; Eccleston, Dalla Valle (Cooper 85). Innbyttere: Duyan, O'Connor.

Målscorere: Nathan Eccleston, David Amoo og Alexander Kacaniklic.

Bouzanis velger Australia?
Dean Bouzanis (bildet) har aldersbestemte landskamper for både Hellas og Australia. Nå bekrefter keeperens agent, Terry Palapanis, at den australskfødte 18-åringen ønsker å bli innkalt til det australske U20-landslaget.
- Han føler at han er australsk, så det hele med grekerne har bare smeltet bort. Han var bare 17 og ønsket mer internasjonal erfaring i fjor, sier Palapanis til au.fourfourtwo.com.

- Han ønsker å vise Australia hva han kan. Han håper å bli invitert til U20-landslagets treningsleir i april for å gjøre det.

Australia er kvalifisert for U20-VM som arrangeres i Egypt i september. Neste samling for Australia U20 skal være i april.