McAuley fornøyd med poengdeling

U18-trener Hugh McAuley sier seg fornøyd med poengdeling mot serieleder Manchester City. Sebastian Leto byttet ut da Olympiakos vant.

Trener Hugh McAuley var fornøyd med at hans U18-mannskap klarte uavgjort 1-1 mot serieleder Manchester City på akademiet i Kirkby i går. Manchester City tok ledelsen tidlig i kampen, men finske Lauri Dalla Valle utlignet like før pause etter forarbeid av svenske Astrit Ajdarevic. Sistnevnte var tilbake i Liverpool etter å ha prøvespilt for en rekke andre klubber.

- Vi kom noe tregt i gang, og måtte betale for det. Vi slapp inn et billig mål, etter at vi selv hadde fått frispark like utenfor deres sekstenmeter. Vi mistet ballen, og de kontret og scoret, forklarer McAuley til Liverpoolfc.tv.

- Jeg forandret litt på taktikken, og kjørte Eccleston opp på topp sammen med Dalla Valle, noe som fungerte bra for oss. Vi fremsto som en større trussel, og Lauri gjorde et flott mål som brakte balanse i regnskapet, legger han til.

- Vi hadde noen brukbare sjanser i andre omgang ved Dalla Valle, Eccleston og David Amoo, men klarte ikke å sette dem. Når det er sagt, så skal det også sies at vår målvakt, Martin Hansen, måtte gjøre noen gode redninger.

- Kampen kunne ha gått begge veier, men vi gjorde en god figur og spilte bra, avslutter McAuley.

Leto ble byttet ut
Liverpools utlånte ving Sebastian Leto ble byttet ut ett kvarter før slutt da hans Olympiakos vant 2-1 over OFI Kreta i en kamp i den greske toppserien i går kveld.