McAuley lettet over avansement

Hugh McAuley var lettet etter at juniorlaget gikk videre i FA Youth Cup. Ikke fornøyd med spillet, men påpeker at det er fire, fem uker siden laget har spilt kamp. Ser frem til å møte Chelsea.

Juniorlagets trener, Hugh McAuley, var svært lettet etter at de røde gikk videre til 5.runde i FA Youth Cup på bekostning av Bristol Rovers. Avansementet ble først sikret etter en 4-2-seier i straffesparkkonkurransen. Lauri Dalla Valle (bildet) sendte Liverpool i føringen to ganger, i andre omgang og i første ekstraomgang, men Bristol Rovers' Eliot Richards utlignet begge gangene. Så 2-2 etter 120 minutter måtte kampen avgjøres fra ellevemeteren. Steven Irwin, Dalla Valle, innbytter Nathan Eccleston og kaptein Joe Kennedy scoret sikkert for gjestene. Dan Cayford og Niekell Plummer fant nettet for Rovers, mens Ollie Clarke skjøt himmelhøyt over. Richards, som hadde scoret begge hjemmelagets mål, klarte ikke denne gang å finne veien til nettmaskene. Keeper Dean Bouzanis gikk riktig vei på hans forsøk og sikret avansement. I neste runde venter Chelsea på Anfield.

- Det var et typisk cupoppgjør på mange måter, men vi vet at vi kan bedre. Det var flott å få et resultat, men vi kan spille bedre og holde bedre på ballen. Vi var slurvete til tider. Alt i alt var det ingen god forestilling, uttaler McAuley til Liverpool Daily Post.

- Bristol jobbet hardt, og det måtte vi også. Vi hadde ikke den kvaliteten vi vet vi har. Det faktum at vi ikke har spilt fotball på fire eller fem uker grunnet pause på akademiet har ikke hjulpet oss.

- Forhåpentligvis kan vi forbedre oss og jobbe bedre i neste kamp.

- Du ønsker å gi guttene sjansen til å spille på Anfield. Jeg er sikker på at det blir en stor kveld mot Chelsea. Det er noe å se frem til. Frem til da vil ha gjort flere forberedelser, og vi skal være klare til det.

Dean Bouzanis reddet det avgjørende straffesparket fra Eliot Richards. Han hadde fått råd fra keepertrener Billy Stewart før straffesparkkonkurransen.
- Han (Richards) overlistet meg fra straffemerket under kampens gang, men jeg snakket med Billy i pausen av ekstraomgangene. Han fortalte meg at jeg skulle kaste meg til høyre fordi han var sikker på at han skulle sette den der igjen, uttaler Bouzanis til liverpoolfc.tv.

- Jeg gikk den veien og fikk en god hånd på ballen, så jeg er meget glad for det.