McGee går til sivilt søksmål

Marcus McGee går til sivilt søksmål etter barslagsmålet i Southport 29.desember. Han synes det er rart at Gerrard og seks andre slapp unna. Radiovert slutter etter effektiv boikott.

Marcus McGee går til sivilt søksmål mot Steven Gerrard og Liverpool-kapteinens seks medtiltalte etter barslagsmålet på et utested i Southport 29.desember i fjor. Steven Gerrard ble frikjent i retten i forrige måned, mens hans medtiltalte fikk betinget fengsel og samfunnsstraff. McGee mistet en fortann og pådro seg ansiktsskader i slagsmålet.
- Jeg har tannlegeregninger og advokatutgifter som følge av det som skjedde. Men enda viktigere, jeg synes ikke at rettferdigheten har seiret. Jeg kan ikke forstå at alle fikk gå fri, at de faktisk slapp unna med å slå meg, sier McGee til Mail on Sunday.

- Dersom en annen gruppe personer ble fanget av kameraet med det de gjorde, så ville de ha blitt sendt i fengsel, eller minst én av dem ville som en advarsel til de andre om at det ikke er akseptabelt å innlate seg på tankeløst vold.

Radiovert slutter etter effektiv boikott
Steven Cohen har en rekke ganger spredt løgner om Hillsborough-ulykken og stadig gjort sitt ytterste for å sverte Liverpool FC og klubbens supportere. Liverpool-supportere i New York oppfordret til boikott av alle som benyttet Cohens program til annonsering og likeså til boikott av Sirius og Fox Soccer Channel. Tidligere i år ble han tatt av plakaten nettopp på grunn av annonsørboikotten. På fredag sluttet han også med radioprogrammet på Sirius etter påstander om trusler og sensur.
- Hatet og truslene som har rast fra Liverpool-kontingenten de seneste fem månedene er over for meg. Jeg kommer ikke til å sette min familie i denne situasjonen mer, sa Cohen i siste sending av programmet World Soccer Daily.