McMahon roser Gerrards opptreden

John McMahon hyller Steven Gerrard for Liverpool-kapteinens solide bidrag i reservelagets 2-2-kamp mot Tranmere. John Barnes imponert av Gerrard, og har tro på Babel og Dalglish.

Reservelaget spilte 2-2 mot førstelaget til Tranmere på Prenton Park i går.  Reservelagets hovedtrener John McMahon var henrykt over hva Steven Gerrard viste i de 64 minuttene han var på banen. Liverpool-kapteinen scoret også et vakkert mål.
- Det var mye positivt å ta med seg fra den kampen, ikke minst å se hovedattraksjonen Steven Gerrard score et virkelig fint mål, sier McMahon til Liverpoolfc.tv.

- Steven er av en annen klasse. Han ønsket å spille i kveld. Han var en virkelig inspirasjon for de unge spillerne. De kan lære av å spille ved siden av en verdensklassespiller som ham.

- Han er et profesjonelt forbilde. Hans innstilling i garderoben før kampen og i pausen var fantastisk. De unge guttene ser opp til Steven. De kan lære noe av det.

McMahon synes også Adam Hammill gjorde et godt innhopp.
- Adam Hammill gjorde det veldig bra da han kom inn. Han hadde noen fine øyeblikk.

Tranmere-manager John Barnes var ikke overrasket over å se Steven Gerrard finne veien til nettmaskene. Liverpools unge spillere har nytt godt av å spille sammen med førstelagets kaptein.
- Han er en inspirasjon. Det jeg kan si til mine spillere er at vi vet alt om hans kvaliteter og tekniske ferdigheter, men se på innstillingen han legger ned i en opptreden som dette, sier Barnes til Liverpoolfc.tv.

- Det bare fortsetter å vise mannens storhet. Det er en preseason-kamp her mot Tranmere og han er ikke med førstelagstroppen til Asia, men han spiller likevel en fantastisk kamp, ikke bare når det gjelder kvalitet, men innstillingen hans.

John Barnes tror også at Ryan Babel kan få sitt gjennombrudd i Liverpool kommende sesong. Nederlenderen har hatt en bra start på pre-season, og scoret mot Thailand onsdag.
- Ryan er en fantastisk spiller, sier Barnes til Liverpoolfc.tv.

- Vi må finne ut hvordan vi skal få det beste ut av ham fordi det viktigste er å få det rette miljøet som passer spilleren.

- Han er en stor spiller. Dersom vi kan finne den rette blandingen og formasjonen for ham, så han kan vise hva han kan. Da tror jeg han kan bli en av de beste spillerne i Premier League.

- Dere kan se hva Liverpool oppnådde forrige sesong. De kom så nærme. Det viser bare hvilken stor jobb Rafa har gjort i klubben. Vi ønsker å være seriøse utfordrere år etter år. Forhåpentligvis kan neste år være året.

Barnes synes det er flott at Benítez har ansatt Kenny Dalglish i klubben.
- Det er fantastisk. Kenny er Liverpool tvers igjennom. Han har så mye å tilby klubben på så mange ulike måter.

- Det vil gi klubben et løft, ikke minst for fansen. Viktigere er det at jeg tror Liverpool føler at de kan få bra valuta ved å hente Kenny. Han ville ikke vært her ellers.