Mellor imponert over Gerrard

Mellor synes Gerrard er verdens beste spiller. Preston-spissen ser merkbar fremgang på Liverpool siden han forlot klubben, og tror de røde har bred nok stall til å kjempe om tre trofeer.

Neil Mellor måtte gi tapt for tidligere lagkamerater da Liverpool vant 2-0 i FA-cupens 3.runde på Deepdale i går. Spissen er mektig imponert over det Steven Gerrard presterer i den røde trøya.
- Så fort han er på fotballbanen, er det Steven Gerrard for alle pengene. Måten han la ballen på sølvfat til Torres beviser det. Han kunne ha vært egoistisk, men det var en briljant opptreden av en kaptein, uttaler Mellor om Gerrards forarbeid til 2-0-scoringen.

- Jeg tror han er den beste i verden når man tar alt med i betraktning. Jeg vet at Cristiano Ronaldo er en stor individuell spiller, men Gerrard har alt. Han har ikke en dårlig kamp.

- Han kan spille i fem eller seks ulike posisjoner og likevel se ut som den beste spilleren på banen. Det er ikke mange spillere i verden som har den slags anvendelighet og kvalitet.

Mellor var i Liverpool da de røde vant Champions League i 2005 og FA-cupen 12 måneder senere. Han mener Benítez' mannskap er bedre utrustet enn noen gang til å kjempe om tre trofeer denne sesongen, og tror ligatittel nummer 19 kan havne på Anfield.
- Liverpool har utviklet seg enormt siden jeg dro. Pasningsspillet deres er utrolig. Vi jobbet aldri så hardt, men alle guttene var helt utslitte i garderoben etterpå. Vi bare så på hverandre og sa: "Vi ønsker ikke å spille mot Liverpool igjen".

- De har en stor nok tropp til å håndtere tre turneringer. Ligaen vil trolig være det viktigste denne sesongen. Hvis Rafa klarer å holde spillerne i form, har de en stor sjanse.