Mihaylov til PSV i januar

Liverpool har blitt enig med PSV Eindhoven om en overgang for målvakten Nikolay Mihaylov når transfervinduet åpner igjen i januar. Dato for Leeds-kampen. LFC følger Iker Muniain.

Det bulgarske nettstedet gong.bg melder at Liverpool har blitt enig med PSV Eindhoven om en overgang for den bulgarske målvakten Nikolay Mihaylov når transfervinduet åpner igjen i januar.

Liverpool har gått med på å la reservemålvakt Mihaylov få forlate klubben for godt, fordi de aldri fikk arbeidstillatelse for landslagsmålvakten, og måtte låne ham ut til nederlandske Twente.

Etter det nettstedet gong.bg erfarer kan ikke keeperen flytte til Phillips stadion før overgangsvinduet i Europa åpner igjen i januar. Dette fordi Twente Enschede, som keeperen fortsatt er utlånt til fra Liverpool, hadde en klausul i kontrakten som medførte at bulgareren ikke fritt kunne skifte beite før vi skriver 2010.

Nettstedet skriver at Liverpool vil motta 1,5 millioner euro for spilleren.

Ønsker du siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil? Prøv denne linken.

Dato for Leeds-kampen
Liverpool trakk som kjent Leeds borte i 3.runde i Carling Cup. Nå er det klart at kampen vil bli spilt på Elland Road tirsdag 22.september klokken 20.45. Kampen vil bli vist live på Sky Sports. Det melder Liverpoolfc.tv.

Ønsker du siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil? Prøv denne linken.

Liverpool følger Muniain
AS melder at Liverpool, Barcelona og Real Madrid følger Athletic Bilbaos stjerneskudd, Iker Muniain, med argusøyne. 16-åringen er den yngste spilleren til å ha spilt i La Liga for Athletic. De røde skal ha fulgt spilleren siden han var 12 år gammel, og Athletic fryktet en stund at Liverpool ville benytte seg av kontraktsituasjonen i forhold til unge spillere i Spania og hente ham til Anfield. Men nå skal Bilbao-klubben ha fått i stand en spesiell proffkontrakt for Muniain, som inkluderer en utkjøpsklausul som øker med antall førstelagskamper tenåringen spiller.