Milan møtt med kald skulder i Agger-jakten

Liverpool skal ha gitt AC Milan klar beskjed om at de ikke vil få kloa i Daniel Agger i januar. Det melder The Guardian. Rafael Benitez akter å gjøre det som står i hans makt for å beholde dansken.

The Guardian hevder at Daniel Agger kan forlate Liverpool for £7M til sommeren. Da vil han ha ett år igjen av sin Liverpool-kontrakt. Avisen påstår at AC Milan nå akter å legge inn et bud på £8.5M.

Liverpool insisterer imidlertid på at det ikke foreligger noen klausul i midtstopperens kontrakt, som gjør at han kan forlate Merseyside for £7M til sommeren. Anfield-klubben skal ha informert Aggers agent, Per Steffensen, om at de vil avslå ethvert bud på 24-åringen i januar, da Benitez ønsker at alle skal konsentrere seg om ligainnspurten.

AC Milan leter etter erstattere for veteranene Paolo Maldini og Alessandro Nesta, og Aggers kontraktssituasjon i Liverpool skal ha ført til at italienerne har kastet sine øyne på dansken. Agger har nå 18 måneder igjen av sin nåværende avtale med Liverpool.

Rykter i tabloidavisene forteller at Agger skal ha avslått et nytt kontraktsforslag som ville gitt stopperen en ukelønn på £75 000. Ifølge The Guardian benekter imidlertid Liverpool dette. Tabloidene spekulerer også i at dansken kan benytte seg av den såkalte Webster-dommen til sommeren, og selv kjøpe seg ut av den resterende kontraktsperioden med Liverpool.

Benitez sier ellers til The Guardian at det ikke kommer på tale å selge Andrea Dossena i januar.

- Jeg har aldri vurdert å selge Andrea Dossena. Jeg mener det er viktig å holde troppen samlet nå, siteres Liverpool-manageren.