Misfornøyd med behandlingen av stjerneduo

Rafael Benitez er lite imponert over hvordan Liverpools to største stjerner, Steven Gerrard og Fernando Torres, har blitt behandlet under denne ukens landslagsoppdrag.

Liverpool-manageren er meget frustrert over at duoen nok en gang ble skadet under spill for sine respektive landslag, og er kritisk til at spillerne ikke ble sendt hjem til Liverpool mye tidligere.

- Noen ganger kan småskader bli forverret på grunn av hvordan spillerne benyttes i treningsøkter eller i kamper. I dette tilfellet var begge spillerne skadefrie når de forlot oss. De dro på landslagsoppdrag og kom tilbake skadet, slår Liverpool-manageren fast til tabloidavisene Daily Mail og Mirror.

- Jeg aner ikke om de ville ha vært i stand til å spille i helgen om de hadde blitt sendt hjem tidligere. Jeg har min mening om hele denne situasjonen, men det eneste jeg kan påvirke nå er Sunderland-kampen, så jeg bør konsentrere meg om den i stedet.

- Stevie og Fernando har den samme lyskeskaden, og avgjørelsen om at de ikke kunne spille mot Sunderland tok jeg allerede i formiddag. Det var ikke engang et spørsmål om jeg skulle løpe risikoen ved å bruke dem. De ville rett og slett ikke ha vært i stand til å spille. Nå håper jeg de blir spilleklare til tirsdag.

- Vi står foran en enormt viktig uke, med Lyon tett fulgt av Manchester United, så mye avhenger av den første kampen mot Sunderland. Denne er veldig viktig, og da er det ikke ideelt å ha spillere ute på grunn av skader, mens andre slutter seg til troppen rett før kampen.

- Det er heller ikke ideelt at de sør-amerikanske spillerne kommer hjem sent, men fotballforbundene sitter med all makt. Mye mer makt enn klubbene. Og vi kan ikke endre på det faktum.

- Jeg har ikke hørt noe fra den argentinske ledelsen angående Javier, så jeg vet ikke hvilken tilstand han er i. Han er ikke kommet tilbake ennå, og vil trolig måtte reise rett til Sunderland og møte oss der.

- Disse spillerne spilte natt til torsdag, tusenvis av kilometer hjemmefra, og kommer nå først hjem på lørdag bare timer før kampen. Jeg har alltid ment at man bør forandre på dette opplegget. Man snakker nå om å spille onsdag og lørdag, og det ville være mye bedre.

- Men det er ingenting vi kan få gjort med dette nå. Vi visste at dette kunne skje, og nå har det skjedd, og vi må takle det.

- Folk har hele tiden hevdet at vi er et tomannslag, men de samme folkene sier også at vi savner Alsono, så kanskje var vi et tremannslag? Vi har kvalitetsspillere, og vi har klart oss bra uten Stevie og Fernando tidligere også, og vi må bevise at vi kan klare oss uten dem nok en gang.