Mosaikk for Ray Kennedy

Supportere fra begge lag vil gjøe ære på legenden Ray Kennedy når Liverpool og Arsenal møtes på Anfield kommende tirsdag. Astrit Ajdarevic kommer ikke tilbake.

Liverpool- og Arsenals supportere kommer til å gjøre ære på Ray Kennedy i forbindelse med kampen mellom de to klubbene på Anfield kommende tirsdag. Kennedy, som lider av sykdommen Parkinsons, spilte som kjent for begge klubbene.

I forbindelse med tirsdagens kamp vil det bli en mosaikk både på The Kop og i borteseksjonen i Anfield Road End. The Kop vil holde opp et hvitt femtall på rød bakgrunn, mens bortefansen vil holde opp et hvitt titall på gul bakgrunn. Kennedy spilte som kjent spiss for Arsenal og på midtbanen for Liverpool.

Kennedy har slitt med Parkinsons de siste tjue årene, og bor alene i det nordøstlige England. Han har blitt tvunget til å selge medaljesamlingen sin for å brødfø seg, og supporteraksjonen The Ray of Hope Appeal har samlet inn penger til ham siden januar 2008. Takket være disse donasjonene har Kennedy blant annet vært i stand til å modernisere badet sitt.

Ajdarevic kommer ikke tilbake
Akademisjef John Owens har bekreftet at Astrit Ajdarevic ikke kommer tilbake til Liverpool etter sitt låneopphold i Leceister, og nå øyne ?revene? muligheten til å sikre seg svensken på permanent basis. 18-åringen debuterte for Leicester førstelag i hjemmekampen mot Carlisle den 4.april, og skal ha imponert Leiester-ledelsen.