Mot ny kontrakt for Darby

Stephen Darbys kontrakt med Liverpool går ut neste sommer. Nå skal klubben ha innledet samtaler om en ny langtidsavtale. Bobby Wilcox hedret på verdig vis.

Skysports.com melder at Liverpool har åpnet samtaler med Stephen Darby angående en ny kontrakt. Den lovende høyrebacken har bare litt over ett år igjen av sin nåværende avtale, og det er derfor snakk om en ny langtidskontrakt.

Darby debuterte i ligacuptapet mot Tottenham i november, og står bokført med to offisielle kamper for Liverpool FC. Ved begge anledninger har 20-åringen kommet inn fra innbytterbenken.

Bobby Wilcox hedret på verdig vis
Bobby Wilcox ble regnet som en av Liverpools aller største supportere, og det var derfor helt naturlig at en rekke Liverpool-legender stilte opp når den avdøde Liverpool-supporteren ble hedret med en minnekamp i går. Bobby døde som kjent i januar, etter kort tids sykeleie.

- Dette var en veldig passende måte å hedre Bobby på. Han var en flott kar, som fulgte Liverpool hjemme og borte gjennom hele livet. Han var en ekte Liverpool-supporter, og hadde en utrolig lidenskap for klubben. Sangene han skrev blir fortsatt sunget av tusenvis av fans, uttaler Phil Thompson til Liverpoolfc.tv.

- Bobby støttet laget både i medgang og motgang. Vi måtte bare organisere noe for å hedre hans minne. Publikumsoppmøtet var like bra som vi hadde forventet, så vi er godt fornøyde, legger han til.

- Når jeg ble forespurt om å spille i denne kampen måtte jeg bare si ja. Bobby var en kjernekar, sier Jan Mølby.

- Han vil bli sårt savnet av de som kjente ham, og av Liverpool FC som klubb. Uten fans som Bobby ville ikke klubben ha vært der den er i dag, avslutter den store dansken.