Møter Thailand og Singapore

Det er offisielt bekreftet at Liverpool møter landslagene til Thailand og Singapore henholdsvis 22. og 26.juli under lagets forberedelser til neste sesong. Avspark på ettermiddagen.

- Asia er som et drivhus for fotball, spesielt Liverpool-fans, forteller Liverpools kommersielle direktør Ian Ayre til klubbens hjemmeside. - Vi spilte i Hong Kong for noen år siden og fremmøtet var utrolig. Både Thailand og Singapore et store markeder og det er en fin mulighet for oss til å komme og vise fram laget.

- Vi har en enorm appell som bare har vokst og vokst gjennom årene og det av vi nå tar med oss laget dit vil gjøre at mange folk blir oppglødde. Jeg tror ikke fansen vil skuffe oss når det gjelder velkomsten de kommer til å gi spillerne.

- Vi vil arbeide med promotorer og våre supporterklubber for å prøve å gi dem så mye tilgang til spillerne som mulig.

- Det som er viktig er å finne balansen mellom det og forberedelsene til laget. Rafa og trenerne har like mye å si når det gjelder timeplanen som noen andre, noe som er riktig. Vi ønsker at fansen skal få en sjanse til å se spillerne, men vi ønsker også at de er best mulig forberedt til neste sesong.

- Vi har en fantastisk gruppe med fans både i Thailand og Singapore og det vil bli stort å ta guttene dit igjen, slår manager Rafael Benitez fast.

Liverpool møter landslaget til Thailand onsdag 22.juli, kl 20.00 lokal tid, og landslaget til Singapore søndag 26.juli kl 19.00 lokal tid. Etter våre beregninger betyr det at kampen i Bangkok har avspark kl 15.00 norsk tid, mens møtet i Singapore starter kl 13.00. Og ikke på nattestid som vi tidligere kom i skade for å hevde.

Velkjente Peter Reid, en tidligere Kopite med spillerkarriere fra bl.a. Everton, er trener for Thailand, mens serberen Radojko Avramovic leder Singapore.