Mulig gjensyn med Insúa

Mye tyder på at Emiliano Insúa er tilbake i troppen til dagens kamp mot Sunderland. Stephen Darby sies å være ute med skade. Ny bok lansert.

Emiliano Insúa kan være tilbake på førstelaget i dag for første gang siden 3.januar. Venstrebacken har mistet Liverpools ti seneste kamper fordi han har vært involvert i det søramerikanske U20-mesterskapet med Argentina. Der spilte han ni kamper fra 19. januar til 8. februar. I perioden etter har han vært i aksjon én gang for reservelaget, mot Formby 24.februar. Ifølge Tony Barrett skal 20-åringen være aktuell for en startplass i dagens kamp mot Sunderland.

Fernando Torres, Alvaro Arbeloa og Daniel Agger er alle på skadelisten. Ifølge nettsteder liverpoolway.co.uk er også Stephen Darby ute med skade, og det vil da bety tre venstrebacker i 18-mannstroppen.

Ny bok lansert
En ny bok, Across the Park, om Everton FC og Liverpool FC har blitt lansert. Amatørhistorikeren Peter Lupson ser på de historiske båndene mellom Everton og Liverpool, og starter med klubbenes felles utgangspunkt i St. Domingo Chapel. Boken koster £6,99 + frakt, og kan bestilles her.
- Å være en fotballsupporter fra Norwich og flytte til Merseyside kan sammenlignes med en som liker filmer og flytter til Hollywood. Det har vært et privilegium å sette sammen dette arbeidet, sier Lupson til Liverpool Daily Post ved lanseringen.