Mye spilletid for Torres?

Del Bosque har ikke bestemt hvor lenge Torres skal spille mot England, men spissen bør kanskje spille mye for å komme tilbake til Liverpool i bedre form. Torres ser frem til landskampen.

Rafael Benítez er ikke særlig fornøyd med at Fernando Torres skal spille morgendagens privatlandskamp for Spania mot England i Sevilla. Spanias landslagssjef, Vicente del Bosque, kommer garantert til å bruke spissen, men har ikke bestemt hvor lenge 24-åringen kommer til å være på banen. I privatlandskamper er det tillatt med seks spillerbytter per lag.
- Jeg kan ikke si hvor mange minutter han kommer til å spille. Du kan ikke ta en avgjørelse på forhånd fordi de er ikke sikkert at kampen går slik du forventer, uttaler Vicente del Bosque.

- Jeg vet startelleveren min, men det vil avhenge av kampen, Du kan ikke si at den eller den personen kommer til å spille 40 eller 45 minutter fordi du vet ikke hva som kommer til å skje

- Men det vil kanskje være bra for Fernando Torres å spille mange minutter og komme tilbake til Liverpool i bedre form.

Fernnado Torres ser frem til å møte England.
- Jeg ble innkalt, og jeg er klar til å spille dersom Vicente anser det hensiktsmessig. Når det gjelder landslaget, ønsker vi alle å spille og nyte øyeblikket, sier Torres.

Spissen synes derimot ikke at det er noen risiko å spille landskampen.
- Jeg håper ikke det. Mange som var med i Euro 2008 har blitt skadet. Kampen på onsdag er spesiell, akkurat som andre for Spania, spesielt etter at vi vant EM.