N'Gog fra start - Palsson på benken

David N'Gog spiller fra start for reservelaget mot Middlesbrough. Nyervervelsen Palsson og Vitor Flora på benken. Stoppermangel gjør at Spearing må vikariere i backrekka. Liverbirds Røros.

David N'Gog og Krisztián Németh utgjør Liverpools spissduo når reservelag tar i mot Middlesbroughs nest beste på Halliwell Jones Stadium i Warrington. Nyervervelsen Victor Palsson er involvert i en reservelagskamp for første gang. 17-åringen sitter på benken. Gary Ablett har også funnet en benkplass til spissen Vitor Flora. Brasilianeren kom fra Botafogo i sommer, men har til gode å spille en obligatorisk reservelagskamp.

Fra lagoppstillingen kan det tyde på at Jay Spearing og Mikel San Jose utgjør stopperpar, mens Damien Plessis og Daniel Pacheco får rollene sentralt på midtbanen. Reservelaget har mangel på stoppere til denne kampen. Ronald Huth er opptatt med spill i det søramerikanske U20-mesterskapet, og Daniel Ayala er fortsatt ute etter skaden han pådro seg under oppvarming for juniorlaget forrige uke. Etter det vi forstår er også Martin Kelly på sidelinjen med en mindre skade. Midtbanespiller Francisco Duran skal visstnok ha pådratt seg en ny kneskade, men ikke det samme kneet som han tidligere har hatt problemer med.

Liverpool: Peter Gulacsi, Emmanuel Mendy, Stephen Darby, Mikel San Jose, Jay Spearing, Damien Plessis, Nabil El Zhar, Daniel Pacheco, David Ngog, Krisztian Nemeth, Vincent Weijl.
Innbyttere: Steven Irwin, Martin Hansen, Andras Simon, Vitor Flora, Victor Palsson.

Når det gjelder gjestene fra nordøst, så vil den walisiske U21-forsvareren Rhys Williams spille sin andre reservelagskamp etter en alvorlig kneskade som han pådro seg for fire måneder siden. Middlesbrough kommer til Warrington med et ungt mannskap, der det er klart at Joe Bennett starter etter å ha sittet på benken for førstelaget i kampen mot West Bromwich i helgen. Det vil også ryddes plass i startoppstillingen for Peter Gal-Andrezly. En spiller som Boro har på lån fra Kosice.

Middlesbrough: Jason Steele, Ashley Corker, Joseph Bennett, Richard Smallwood, Rhys Williams, Jordan Robinson, Peter Gal-Andrezly, Shaun Saiko, Thomas Craddock, Nathan Porritt, Jonathan Franks.
Innbyttere: Gary Martin, Sam Filler, James Gray, James Cronesberry, Philip Shead

Kampen i Warrington har avspark klokken 20.00 skandinavisk tid.

Liverbirds Røros
LFCSCSB har fått melding om at Liverbirds Røros er i ferd med å bli sparket i gang. Stiftelsesmøte finner sted i forkant av Chelsea-kampen 1.februar, en time før kamp. Liverpool-supporterne på Røros holder for tiden til på Hiort Puben i Røros sentrum, men skal vurdere fast tilholdssted på bakgrunn av rabattordninger etc etter at klubben offisielt er stiftet. Henvendelse/innmelding: Bjørn Tore Hindklev 92 25 79 47 eller Stig Høsøien 41 90 65 99.