N'Gog klar i kulissene

Liverpools reservespiss vil være tålmodig og alltid være klar dersom han får muligheten til å komme inn for Fernando Torres aller andre av Liverpools angripere.

David N'Gog har ikke startet en ligakamp denne sesongen, men det er ikke utelukket at franskmannen erstatter Fernando Torres og er med fra avspark mot Birmingham. Så langt denne sesongen har Liverpool nesten bokstavelig talt fått lappet sammen toppscorer Torres og benyttet han i de fleste kampene, men N'Gog har likevel fått vist seg fram i en slik grad at han totalt har bokført tre mål i høst. Han er også fortsatt 20 år, og er for eksempel født etter spillere som Spearing, Plessis og Nemeth. Han er derfor veldig klar over at tålmodighet vil være en dyd for ham på Anfield.

- Alle spillerne må være klare, slår han kategorisk fast overfor Liverpools hjemmeside. - Vi er en tropp på 30 spillere og hver og en av oss må være klare.

- Alle ønsker å spille, men hvis ikke så skjer må du akseptere det, arbeide enda hardere og være klar til å ta vare på din sjanse. Jeg prøver bare hele tiden å holde meg fokusert.

- Hver kamp er en kamp vi må vinne. Vi vet vi har tapt noen kamper, slik at vi må ha innstillingen om å vinne hver eneste gang, sier David før kveldens oppgjør mot Birmingham.

- Det dreier seg om små detaljer. Vi hadde en god sesong i fjor og vi vet vi har mer inne. Dette er en vanskelig periode, men hvis vi arbeider hardt og holder sammen vil dette gå greit.

- Vi tenker ikke på tittelen for øyeblikket, alt vi fokuserer mot er neste kamp.

- Vi vet at mange lag kommer hit og har ti mann bak ballen. Det har vi erfaring med og vet hva vi skal gjøre. Vi må være positive og ha tro på oss selv, vi er gode nok til å vinne slike kamper.