Napoli bekrefter interesse for Dossena

Napolis president opplyser at han fortsatt kan tenke seg å hente Dossena til klubben. Liverpool linket til låneavtale for Ruud van Nistelrooy. Mascheranos forsvinner kanskje til sommeren.

Napolis president Aurelio De Laurentiis bekrefter at Serie A-klubben fortsatt er interessert i Andrea Dossena. 28-åringen har lenge blitt linket til en overgang til San Paolo, og var nær et klubbskifte i sommer.
- Jeg utelukker ikke Dossena, uttaler De Laurentiis.

Napoli har imidlertid flere alternativer på blokka.
- Vi har også snakket om Molinaro. Jeg liker også Candreva. Jeg har et flott vennskap med Pozzo, men vi må konferere med Mazzari (manageren) før vi tar en endelig avgjørelse, forteller De Laurentiis.

Andrea Dossenas agent Federico Pastorello har fått spørsmål om Napoli-fansen kan regne med en overgang i januar.
- Dessverre kan jeg ikke gi store forhåpninger, men det er ingenting nytt å rapportere. Spilleren er i Liverpool. Han har hatt en komplisert og vanskelig start på sesongen, og vi trenger derfor å finne en løsning. Alt avhenger av tilbudene. Nå må vi se om Napoli vil komme med noe konkret, forteller Pastorello til Radio Kiss Kiss.

Van Nistelrooy linkes
Ikke alltid like pålitelige Sunday Mirror hevder at Liverpool vil forsøke å hente Real Madrids skadeplagede Ruud van Nistelrooy i januar. Den tidligere Manchester United-spissen anses som overflødig i den spanske hovedstadsklubben. Denne sesongen har han kun spilt fire kamper. 33-åringen skal se seg om etter ny klubb for å få plass i Nederlands VM-tropp til sommeren. Benítez vil etter rapportene ha et begrenset overgangsbudsjett, og en låneovergang kan være en mulighet. Spissen scoret 95 mål på 150 kamper for United før han gikk til Real Madrid for £18M for tre år siden. Kun Raul har flere nettkjenninger enn nederlenderen i Champions League gjennom tidene.

Mascherano forsvinner kanskje til sommeren
Chris Bascombe i News of the World skriver at Javier Mascherano håp om en overgang til Barcelona i januar vil ende i frustrasjon. Benítez ønsker ingen ytterligere forstyrrelser i troppen etter inneværende sesongs problemer. Liverpool sies å ville se på situasjonen igjen etter sesongslutt.