Ned fra tabelltopp

Manchester United tok over 1.plassen i Premier League etter at Dimitar Berbatov sikret 1-0-seier i det 90.minutt mot Bolton. Chelsea snudde 0-1 til 2-1 på de fem siste minuttene mot Stoke.

Manchester United virket svært tannløse på Reebok Stadium, og det så lenge ut til å gå mot poengtap. Men som så mange ganger tidligere stjeler de røde djevlene med seg alle poengene. Dimitar Berbatov dukket opp i det 90.minutt og headet ballen i mål. Dermed tok Manchester United over 1.plassen i Premier League. De står med 47 poeng mot Liverpools 46. Begge lag har nå spilt 21 kamper. Liverpool tar over topplassen igjen med seier i Merseyside-derbyet på mandag.

For Chelsea så det enda verre ut. Stoke, som Liverpool spilte 0-0 mot borte forrige helg, ledet 1-0 på Stamford Bridge helt til Julian Belletti utlignet i det 88.minutt. Om ikke det var nok, så scoret Frank Lampard seiersmålet for Chelsea tre minutter på tilleggstid. London-laget har nå 45 poeng på 22 kamper.

Aston Villa, på 4.plass, lå også under 0-1, men snudde til 2-1-seier mot Sunderland.