Nemeth gjør comeback i kveld

Krisztian Nemeth gjør comeback etter sitt kjevebeinsbrudd, når Liverpools reservelag gjester Wigan i kveld. Avsparktidspunkt for semifinalen i Liverpool Senior Cup bestemt.

Krisztian Nemeth gjør comeback for Liverpools reservelag i kveldens bortekamp mot Wigan på Robin Sport Park Arena. En kamp som kan følges live på LFC TV for de som har e-season ticket. Sendingen starter klokken 19.30. Avspark er klokken 20.00.

Fjorårets toppscorer på reservelaget har vært ute av spill siden han pådro seg et kjevebeinsbrudd under sin debut på utlån i Blackpool i slutten av januar.

- Krisztian vil figurere i kveldens kamp. Enten fra start eller som innbytter. Det er godt å ha ham tilbake, men vi må være forsikte med ham etter skaden, sier reservelagstrener Gary Ablett til Liverpoolfc.tv.

- Det er på tide å komme i gang igjen etter skaden. Han har virket skarp på trening, og har scoret mål, forteller Ablett.

- Krisztian har vært veldig uheldig med skader denne sesongen. Han virket svært lovende da han slapp til for førstelaget under preseason. Alt gikk meget bra for ham inntil han pådro seg en skade under spill for Ungarn. Etter dette har han gått fra den ene skaden til den andre, noe som har vært veldig frustrerende for ham.

- Dersom han ikke hadde slitt så mye med skader denne sesongen, ville han antagelig ha inngått i Rafas førstelagsplaner nå. Men det er fortsatt et par måneder igjen av sesongen. Fortsetter han å imponere og score mål slik han gjorde i fjor, kan han få en sjanse på førstelaget før sesongen er omme.

En annen ung angriper som vil være i reservelagets tropp i kveld er finske Lauri Dalla Valle. Han satt på benken i reservelagets forrige kamp, mot Manchester United, men ble snytt for debuten grunnet en skade på Emmanuel Mendy. Dalla Valle har gjort 14 mål for U18 denne sesongen, noe som staben på Melwood har merket seg.

- Lauri var uheldig som ikke fikk spille det siste kvarteret mot United, men vi måtte sette inn Ronald Huth da Emmanuel Mendy ble skadet. Lauri har spilt virkelig bra for U18, og har gjort mange mål. Hans tid vil komme.

- Han har imponert meg denne sesongen. Han har trent med oss i over en uke nå, og har gjort det bemerkelsesverdig bra. Han scorer mål på trening, og har vist appetitt for spillet. Han lytter og lærer.

Ablett må fortsatt klare seg uten kaptein Stephen Darby i kveldens kamp. Likeså er den langtidsskadde duoen Ray Putterill og Francisco Duran uaktuelle. Nykommerne Nikola Saric og Zsolt Poloskei er heller ikke på bedringens vei, og har fortsatt til gode å spille kamp for Liverpool.

- Saric og Poloskei løper og jobber litt med ball. Vi får se om de er i stand til å spille før sesongen er omme. Det har vært frustrerende for dem.

- Vi har savnet Ray Putterill enormt denne sesongen. Han betyr mye for vårt flankespill. Han er fortsatt et godt stykke unna comeback. Vi ser frem til å ha ham tilbake neste sesong.

- Vi har hatt en god del jevne kamper mot Wigan, og forventer det samme i kveld, avslutter Gary Ablett.

Tidspunkt for Senior Cup-semi
Det har nå blitt bestemt at semifinalen i Liverpool Senior Cup, mellom Southport og Liverpool på Haig Avenue i Southport, skal sparkes i gang klokken 20.45 tirsdag om en uke, 24.mars.

Liverpool har vunnet Senior Cup 32 ganger, og har også delt seieren fem ganger.