Nemeth klar for AEK Athen

Liverpool FC bekrefter at Krisztian Nemeth og Andras Simon er lånt ut til henholdsvis AEK Athen og Cordoba CF for hele 2009/10-sesongen. Simon er allerede presentert i Spania.

Liverpool FC bekrefter i dag at ungarerne Krisztian Nemeth og Andras Simon lånes ut for hele 2009/10-sesongen.

Det har de seneste dagene ligget i kortene at Krisztian Nemeth var på vei til AEK Athen, og i dag melder Liverpool FC at låneovergangen er fullført. Nemeth var med Liverpools førstelag til Sveits og Asia i sommer. 20-åringen nettet to av målene i 5-0-seieren mot Singapore i juli. Spissen er fast inventar på Ungarns U21-landslag.

Andras Simon ble i går presentert som Cordoba-spiller.
- Fotball er det samme overalt, så jeg vil ikke ha problemer med å tilpasse meg her. Jeg er i perfekt skikk til å begynne å spille fordi jeg har hatt hele pre-season med Liverpool. Spansk fotball er mer teknisk. I England er det vanskeligere. Jeg kjente til forholdene her fordi jeg har blitt informert, sier Simon til cordobacf.com under presentasjonen.

Både Nemeth og Simon kom fra MTK i 2007. Nemeth forlenget nylig sin kontrakt med Liverpool frem til 2012. Simons avtale på Anfield utløper visstnok sommeren 2010.

Ønsker du siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil? Prøv denne linken.

 

Kilde: cordobacf.com

                                         Andras Simon i Cordoba-drakt.