Nemeth lånes ut

Nemeth kommer til å bli sendt ut på lån. Han ender nok opp i AEK Athen, men også engelske klubber og en nederlandsk klubb har vist interesse. Avgjørelse i løpet av få dager.

Flere greske nettsider melder at Krisztian Nemeth er på vei til AEK Athen på et sesonglangt låneopphold. Etter overgangssamtaler mellom AEK Athen og Liverpool om Sotirios Kyrgiakos skal klubbene ha blitt enige om en låneavtale for Nemeth. Grekerne hadde Nabil El Zhar øverst på ønskelisten. Marokkaneren ville imidlertid ikke fortsette karrieren i AEK. Dessuten gjorde Rafael Benítez det klart at kantspilleren er i hans planer for kommende sesong.

Den neste på listen var Krisztian Németh. Han ventes til Hellas i løpet av få dager. Ifølge sport.gr gjenstår det for 20-åringen å komme til enighet med AEK Athen, samt å gjennomføre den obligatoriske legetesen. Ungareren har nettopp forlenget sin kontrakt med de røde frem til 2012.

Verken AEK eller Liverpool har kommet med opplysninger om en mulig låneavtale.

Det ungarske nettstedet pepsifoci.hu har intervjuet representanter for  agentfirmaet Careers Management Group.
- Da Krisztián signerte en ny treårskontrakt på tirsdag, var han klar over at han ville bli sendt et sted neste sesong. Rafael Benítez mener at han ikke vil få nok spilletid i Liverpool, uttaler Tibor Pataky i Careers Management Group (CMG) .

Ifølge Viktor Kövesdi i CMG har også en rekke engelske klubber blitt vurdert, men Liverpool støtter visstnok ikke alle alternativene. Også en nederlandsk klubb har forhandlet med de røde i en uke. En endelig avgjørelse vil bli tatt i løpet av 72 timer.