Nemeth presentert i AEK Athen

Krisztian Nemeth lånes ut til AEK denne sesongen, og ble i kveld presentert i Hellas. Ungareren sikter høyt, og har ligagull som målsetning i år. Landslagsuttak denne uken.

Krisztian Nemeth har kontrakt i Liverpool til 2012, men for å få verdifull rutine og førstelagserfaring, måtte han lånes ut til en annen klubb denne sesongen. Valget falt på Sotiris Kyrgiakos sin gamleklubb - AEK Athen. I kveld ble ungararen presentert med den gule drakta.

- Jeg håper vi vinner ligaen. Dette er viktig både for oss og for supporterne. Jeg kommer til en stor klubb i en vakker by, og AEK er en god klubb for meg. Jeg vet at det er mange gode spillere her, sier 20-åringen til aekfc.gr.

- Den greske ligaen er en av de beste i europa, og forhåpentligvis vil jeg finne meg godt til rette. Jeg ønsker å score mange mål, og jeg håper å kunne hjelpe mitt lag. Jeg vil bare spille, score mål, og vinne fotballkamper. Jeg shar fremdeles tre år igjen av min avtale med Liverpool, men får nå en mulighet til å spille for AEK Athen. Jeg er helt fokusert på AEK, og ønsker å spille bra for dem - ikke tenke på en retur til Liverpool, avslutter den talentfulle angriperen, som vil spille med draktnummer 29 i den greske klubben.

Landslagsuttak denne uken
Ryan Babel og Dirk Kuyt er i Nederlands foreløpige tropp foran privatlandskampen mot Japan og VM-kvalifiseringskampen mot Skottland. Endelig uttak er på fredag.

Nemeth, Simon og Gulacsi er med i Ungarn sin foreløpige tropp til U20-VM.

Kacaniklic har blitt tatt ut for Sverige U19 til møtene med Danmark 8. og 10. september.

Patrik Poor spilte sin første kamp for Ungarn U17 i Toto Cup. Tidligere prøvespillerne Peter Vass og Abu Attila spilte også, i en kamp Frankrike vant 2-1. Neste kamp er torsdag mot vertsnasjonen Østerrike.

Del Bosque og Spania tar ut sin A-landslagstropp på torsdag kl. 12.30.