Nemeth scoret og ble skadet

Ungarn U21 med tre Liverpool-spillere på laget vant en viktig 2-0 seier mot Italia i EM-kvalifisering. Krisztian Nemeth gjorde 1-0 før han måtte forlate banen med en ankelskade.

Krisztian Nemeth gjorde 1-0 etter 15 minutter, da Andras Simon spilte han frem og spissen skjøt i motsatt hjørne fra kanten av 5-meteren. Begge spillerne er for tiden utlånt fra Liverpool.

Bare fem minutter etter scoringen ble Nemeth byttet ut med en ankelskade. Simon ble byttet ut etter 67 minutter. Peter Gulacsi stod hele kampen i mål.

To minutter før ordinær tid var over gjorde Koman 2-0 foran 6000 tilskuere.

Tre poeng mot Italia gjorde at Ungarn nå har ni poeng på fire kamper, og distanserte italienerne som blir stående med fire poeng på like mange kamper. Wales leder gruppe 3 med 13 poeng på fem kamper. Vinneren av hver gruppe vil gå til playoff om en plass i sluttspillet, sammen med de fire beste toerne i de ti gruppene.