Nesten perfekt assistent

Rafa mener at Sammy Lee er ”en nesten perfekt nummer to”, og at scouseren har vært et verdifullt bidrag til staben på Melwood. Steven Gerrard æresgjest på veldedighetskamp.

Ros til Sammy og staben
Rafael Benitez benytter i dag anledningen til å rose sin assistent Sammy Lee, et år etter at scouseren kom tilbake som en del av staben på Melwood. Den entusiastiske tidligere midtbanespilleren for Liverpool, hadde da vært fem år borte fra klubben han elsker, bl.a. som manager for Bolton en kort periode.

- Sammy er en som alle spillerne respekterer, sier Rafa til Liverpools hjemmeside. - Han er veldig positiv og pågående. Han er en stor motivator, slik at han er en veldig god tilvekst.

- Han er en person som kjenner klubben og han gjør en virkelig god jobb.

- Jeg vet ikke om noen manager som er en perfekt manager, slik at en nummer to heller ikke kan være perfekt. Hvis du imidlertid spør meg om han er nærme å være en perfekt nummer to, synes jeg han er det.

- Det eneste han kan forbedre litt er sin engelsk!

Liverpool går mot sin beste ligasesong siden Premier League startet tidlig på 90-tallet, og noe som Benitez og Lee har innført er at Melwood og Anfield er blitt dekorert med store bilder av legender i klubben samt inspirerende sitater fra størrelser som Johan Cruyff og Diego Maradona.

Rafa understreker at ved siden av Sammy Lee har man et team på Melwood som også består av førstelagstrener Mauricio Pellegrino, fysisk trener Paco De Miguel, keepertrener Xavi Valero og teknisk analyse ved Dave McDonough.

- Vi er veldig fornøyd med Sammy, men det gjelder også andre medlemmer av staben som Mauricio, Paco, Xavi og Dave. De arbeider alle virkelig hardt.


Gerrard invitert
Steven Gerrard vil være tilstede når Hillsborough Memorial Game spilles torsdag kveld. Først og fremst legender fra Liverpool, men også spillere fra andre klubber samt kjendiser vil sette hverandre stevne for å samle inn penger og hylle ofrene på Hillsborough.

- Steven Gerrard vil bli kveldens æresgjest, kan Kenny Dalglish fortelle liverpoolfc.tv.

- Han vil komme hit for å gi sin støtte og bli introdusert til alle foran kampen.

En del av spillerne, inkludert Dalglish selv, var for øvrig på Melwood i går for å gjennomføre en treningsøkt før "alvoret" om to dager (se bildene under).