Ngog lærer mye av Torres

Den franske U-landslagspissen David Ngog avslører at han lærer svært mye av å se Fernando Torres i aksjon. 19-åringen tror han vil lykkes i England.

Ngog spilte sin første Premier League-kamp fra start i 3-2-seieren mot Portsmouth i går. 19-åringen ble erstattet med Dirk Kuyt i det 56.minutt. Torres startet kampen på benken, men kom inn for Ryan Babel 20 minutter senere. "El Niño" headet Liverpool til tre poeng ett minutt på overtid.
  
Ngog innrømmer at han fremdeles har mye å lære, men den tidligere Paris St Germain-spilleren er ikke i tvil om at han plukke opp mye fra Liverpools nummer ni. 
 - Jeg har brukt mye tid på å se Fernando Torres på trening og i kampene han har spilt, forteller Ngog til LFC Magazine.
  
- Han er en stor spiss. Han beveger seg godt, han finner plass hvor andre spillere vil slite, og mer enn noe annet så jobber han hardt for laget. Jeg lærer mye av ham.
  
- Noen spisser spiller for seg selv først. De bare reagerer når ballen kommer til dem. Jeg vil ikke være en av disse spillerne, så jeg har studert Fernando veldig nøye.
  
- Ikke bare Torres, men Dirk Kuyt og Steven Gerrard også. Du kan lære mye fra slike spillere. Alle de unge spillerne vil være henrykte å ha disse spillerne å se opp til. Jeg er veldig heldig som får lære av dem hver dag. Jeg plukker opp ting fra dem hele tiden.  
  
Steven Gerrard er for tiden ute med skade. Ngog mener at han er klar til å kjempe om en førstelagsplass, og dermed ta noe av presset vekk fra de mer etablerte spillerne.  
- Jeg er begeistret over å være her i Liverpool, og forhåpentligvis kan jeg imponere sjefen på trening hver dag og få spille flere kamper i andre halvdel av sesongen, utdyper Ngog, som scoret sitt første mål for de røde mot PSV Eindhoven i desember.
  
- Det er min ambisjon å bli en spiller som laget trenger. Jeg er spiss, og det antas at jeg skal score mål.
  
- Det sies at England er den hardeste ligaen å spille i for en spiss, spesielt for en spiller som har kommet fra et annet land, men jeg er trygg og komfortabel med tanken om at jeg kan gjøre det bra her.
  
- Det er et instinkt å score mål. Men for å utnytte dette instinktet må du komme i de beste posisjonene, og du må kunne forstå hvordan angrepet kommer til å bygges opp for å være på riktig sted til riktig tid.
  
- Jeg vet jeg har lagkamerater som vil skape sjanser. Ikke bare halvsjanser, men klare sjanser som jeg må sette når de dukker opp. Jeg liker å tro at jeg er en spiller som du kan stole på vil score mål.