NGog spiller finale i kveld

Frankrike møter Chile i finalen i Touloun-mesterskapet i kveld. Kampen vises på Eurosport kl 20.30. Avtale for tidligere overgangsmål kan gå i vasken?

David NGog og hans lagkamerater slo som kjent ut Argentina og Bruna på straffesparkskonkurranse (hvor NGog scoret på en av straffene) i semifinalen, og kvalifiserte seg dermed til kveldens finale i Touloun-turneringen. Der møter de Chile, som nok er laget som har imponert mest så langt i mesterskapet, og som vant gruppespillet - nettopp foran Frankrike.

Finalen har avspark kl. 20.30 i kveld, og sendes direkte på Eurosport.

Pranjic-avtale kan gå i vasken?
Danijel Pranjic ble lenge linket til Liverpool, og den 27 år gamle kroaten uttalte blant annet at det ville være som en drøm om han fikk spille for Liverpool.

Torsdag i forrige uke kom dog beskjeden om at Heerenveen var blitt enig med Bayern München om en avtale, og alt så ut til å være spikret. Det skal det likevel ikke være. I følge den tyske sportsavisa Kicker krangler de to klubbene om to millioner euro, og begge virker like sta på å stå på sitt, at hele overgangen kan gå i vasken.

Summen Heerveen skal ønske seg er 7,5 millioner euro. Altså et noe lavere beløp enn tidligere nevnt for spilleren (10 millioner euro).