Ny kontrakt for Nemeth

Benítez avslører at Nemeth har signert ny kontrakt. Atlético vil by på god motstand. Vet det vil bli en spesiell kamp for Torres. Kampene i sommer har vært mindre viktige enn før, mener Gerrard.

Liverpool Echo meldte i mai at Liverpool hadde blitt muntlig enig med Peter Gulacsi og Krisztian Nemeth om nye kontrakter. I dagens kampprogram bekrefter Rafael Benítez at Krisztian Nemeth har signert en ny avtale, men oppgir ikke kontraktslengde.
- Vi er fornøyd med at mange spillere har signert nye kontrakter: Kuyt, Gerrard, Torres, Agger, Spearing, Darby, Nemeth, El Zhar osv, uttaler Rafael Benítez.

Dagens kamp mot Atlético Madrid er Liverpools generalprøve før neste helgs ligaåpning mot Tottenham.
- Vi er glade for å ønske Atlético Madrid velkommen tilbake til Anfield i dag. Vi møtte dem forrige sesong i gruppespillet i Champions League. Vi spilte 1-1 hjemme og borte. De kvalifiserte seg sammen med oss for cupspillet, men røk ut mot Porto på bortemål.

- Atlético er farlige på kontringer. Dette vil bli en god test for oss nå som den nye sesongen bare er en uke unna.

Fernando Torres mistet begge kampene mot Atlético Madrid. Benítez vet at det blir en spesiell kamp for Torres.
- Dagens kamp gir Fernando Torres en mulighet til å spille mot sin gamle klubb for første gang.

- Det kan bli en følelsemessig begivenhet for ham. Jeg er sikker på at han vil få en god mottagelse av bortesupporterne.

- For meg er Atlético tilsvarende som Livepool når det gjelder at supporterne alltid er der og støtter klubben sin. Vi har et godt forhold til Atlético Madrid. Jeg er sikker på det vil bli en god dag for begge lags supportere.

Liverpool har ikke imponert under pre-season, men Gerrard mener at årets oppvarmingskamper har vært mindre viktige enn tidligere.
- Jeg antar at når det gjelder vennskapskampene, så er resultatene mindre viktige denne sesongen enn de kanskje har vært tidligere fordi vi har ikke en Champions League-kvalifiseringskamp å bekymre oss for. Vi går rett inn i gruppespillet, uttalerr Gerrard i dagens kampprogram.

- Normalt har det vært litt spenning når vi har spilt en slik viktig kamp før man er skikkelig i dytten

- Resultatene på dette stadiet av sesongen betyr ingenting. Det er viktig at prestasjonene er på et visst nivå. Mot Espanyol hadde manageren rett. Vår opptreden var ikke slik han ønsket det skulle være på dette stadiet av forberedelsene. Det var ikke bra nok. Vi visste det da vi gikk av banen.

- Målsettingen vi har for denne sesongen og de trofeene vi ønsker å være utfordrer til, vil ikke komme vår vei dersom vi presterer slik gjennom sesongen.

- Desto nærmere vi kommer starten på sesongen, jo viktigere blir det for oss som individualister å prestere slik vi ønsker å gjøre på White Hart Lane.

- Dette er vår siste oppvarmingskamp før vi reiser til London for å begynne Premier League-sesongen, og det vil bli viktige å prestere bra både som individualister og som lag.

- Resultatet denne uken var viktig. Det var avgjørende at vi reiste til Norge i midtuken og kom med en reaksjon på managerens ord etter tapet i Spania. Jeg synes vi gjorde det.