Ny måned for Flynn i Wrexham

Ryan Flynn har forlenget utlånsavtalen med Wrexham til ut januar. Midtbanespilleren håper på mye førstelagsspill på Racecourse Ground, og ønsker å tegne seg hyppig på scoringslista.

Ryan Flynn kommer til å være utlånt til Wrexham i ytterligere én måned, til slutten av januar. Det bekrefter Conference-klubben på sine nettsider. 20-åringens første måned hos waliserne ble ødelagt av en lårstrekk, noe som forhindret ham fra å debutere før mot Barrow 2.juledag. Deretter spilte han samtlige minutter mot Woking forrige søndag, men har ennå til gode å oppleve seier med "The Dragons". Han håper det blir tre poeng mot Ebbsfleet i dag.
- Etter de to seneste kampene, som vi burde ha vunnet komfortabelt, håper jeg på tre poeng i morgen, uttalte Ryan Flynn til Western Mail i går.

- Vi må finne tilbake til vinnerformen så fort som mulig for å opprettholde presset på lagene over oss.

Flynn ønsker å etablere seg i startelleveren til Wrexham.
- Jeg er her for å spille så mange kamper som mulig fordi erfaringen av førstelagsfotball er uvurderlig for meg.

- Jeg har spilt ganske regelmessig for Liverpools reservelag de seneste 12 månedene eller så, men det er stor avstand mellom det og spille for førstelaget her. Straks jeg hadde snakket med Dean Saunders (manageren), trengte jeg ikke særlig overtalelse for å komme til Wrexham. Førstelagsfotball vil være godt for min utvikling.

- Det har vært strålende så langt. Treningene er utmerkede, og det har vært mye moro. Fasilitene er også gode. Jeg ser frem til å hjelpe klubben med å klatre på tabellen.

- Jeg er en offensiv midtbanespiller, noe som passer managerens filosofi om hvordan han ønsker at Wrexham skal spille. Jeg vil like å tro at jeg kan score en del mål mens jeg er her.