Ny seier på Reebok?

LFC har vunnet begge oppgjørene mot Bolton de to siste sesongene. Klarer de å gjenta den bragden i år, vil det være første gang man vinner begge kampene tre sesonger på rad. Billettinfo Debrecen.

De røde vant 2-0 på Reebok i fjor. Begge målene kom på headinger. Målscorere var Dirk Kuyt og Steven Gerrard. Hjemme på Anfield 2.juledag vant Liverpool 3-0 etter ett mål av Albert Riera og to av Robbie Keane.

Rafael Benitez sitt første tap som Liverpool-manager kom på Reebok. Det skjedde i august 2004.

Etter innføringen av Premier League har Liverpool vunnet 13 og tapt tre av de tyve kampene mellom lagene. De røde har faktisk bare tapt tre av de siste 26 kampene mot Bolton. Samtlige tap har kommet på bortebane. Det siste tapet kom i september 2006, da mål fra Gary Speed og Ivan Campo ga verteene en 2-0 seier. Bare Jose Reina, Jamie Carragher, Steven Gerrard og Dirk Kuyt er fortsatt i Liverpool FC av de 14 spillerne som spilte den dagen.

Det har vist seg vanskelig å holde nullen i Bolton for Liverpool. Det har man klart bare to ganger på de siste 19 visittene. I fjor klarte man det for første gang på ni kamper. De røde har imidlertid selv klart å score i 11 av de siste 13 bortekampene mot Bolton.

Liverpools største seier i Bolton er ikke med større sifre enn 4-0, og kom i 1907. Det største tapet lyder på 8-1 og kom i mai 1932. Lagene har ikke spilt målløst i en ligakamp i Bolton siden desember 1937!

I fjor kom Bolton på 13.plass i Premier League. På hjemmebane vant de sju kamper og tapte sju kamper, og avsluttet med målforskjellen 21-21.

Formen til Bolton er ikke all verden. De står uten mål og poeng på sine to ligakamper så langt denne sesongen, og har kun scoret mål i en av sine seks siste ligakamper. De har ikke vunnet noen av sine siste ni ligakamper, og står med kun en seier på de siste 13. De har ikke vunnet noen av de siste fire hjemmekampene. Disse har gitt tre uavgjorte og ett tap.

Etter innføringen av Premier League har Bolton på hjemmebane vunnet to, spilt uavgjort i to og tapt tre av kampene mot Liverpool.

Gary Megson har vært manager for lag som har spilt mot Liverpool ved sju anledninger (fire ganger med Bolton og tre ganger med West Bromwich). Det har blitt tap i alle sju, og den samlede målforskjellen lyder på 1-23!

Fra Bolton-leiren meldes det at Jlloyd Samuel kan komme til å spille sin første ligakamp for sesongen i morgen. Andy O'Brien er også aktuell for kampen etter å ha blitt friskmeldt av en lyskeskade.

Joey O'Brien og Ricardo Gardner er derimot definitivt uaktuelle grunnet langtidsskader, mens Ricardo Vaz Te er tilbake i trening og kan få spilletid.

Boltons tropp til morgendagens kamp: Jaaskelainen, Steinsson, Ricketts, Cahill, A. O'Brien, Knight, Robinson, Samuel, Taylor, Davis, Muamba, McCann, Lee, Elmander, Basham, K. Davies, Al Habsi, Hunt, Ward, Cohen, M. Davies, Vaz Te.

Billettinfo Debreceni hjemme
Billettkontoret på Anfield har offentliggjort detaljene for billettsalget til hjemmekampen mot ungarske Debreceni i Champions League. Kampen spilles som kjent på Anfield onsdag 16.september, med avspark klokken 20.45.

Tidligere aksjeeiere får kjøpt billetter fra onsdag 2.september, mens sesongkortholdere slipper til fredag 4. og lørdag 5.september.

Deretter selger man billetter til medlemmer/fancardholdere som har registrert alle fem hjemmekampene i Champions League i fjor på sine kort tirsdag 8. og onsdag 9.september.

Skulle det være billetter igjen etter dette, vil billettkontoret komme med en ny melding om hvordan disse billettene vil selges. Som vanlig vil de som kjøper billett til denne kampen prioriteres ved billettsalget til kampene som kommer senere i turneringen.

I tillegg er såkalte hospitality-pakker tilgjengelig for £120. Supportere som kjøper hospitality-pakker på Debreceni-kampen prioriteres når tilsvarende pakker skal selges senere i turneringen.