Ny turneringsdag i Nederland

Etter en dag med spillefri for reservelaget fortsetter Internationaal Cor Groenewegen Toernooi i Nederland i dag. Adam Johnson linkes.

Liverpools reservelag ligger på 2.plass i sin gruppe etter første spilledag i International Cor Groenewegen Toernooi i Nederland. I dag skal Gary Abletts mannskap ut i to nye gruppespillkamper før den videre skjebnen i turneringen blir avgjort. De røde spiller mot Utrecht klokken 10.45, og avslutter så gruppespillet mot FC Twente/Heracles klokken 12.20.

Klarer Liverpool å beholde sin plass blant de to beste i gruppen etter disse to kampene, vil de gå videre til turneringens semifinaler. En dårligere plassering enn 2.plass vil føre til en siste sluttplasseringskamp.

Adam Johnsen linkes
Tabloidavisen Daily Express linker i dag Liverpool til den unge Middlsebrough-vingen Adam Johnson. Den engelske U21-spilleren er tilgjengelig for en relativt billig penge, ettersom han har takket nei til en ny kontrakt med Middlesbrough og kun har ett år igjen av sin nåværende avtale med Riverside-klubben.