Oldham følger i Liverpools fotspor

Oldham er i ferd med å inngå en utviklingsavtale med Liverpools samarbeidsklubb i Ungarn. Tap for O'Connors Irland. 20 år gammel afrikansk forsvarer linkes.

Liverpool inngikk en utviklingsavtale med MTK Hungaria sommeren 2007, og de røde har hentet Krisztián Németh (bildet), András Simon, Péter Gulácsi og Zsolt Pölöskei (lån) fra den ungarske toppklubben. I tillegg har flere spillere vært på prøvespill. Nå er League One-klubben Oldham i ferd med å inngå en lignende samarbeidsavtale.

- Vi er ute etter en avtale der de kanskje kan sende et par spillere til oss. Kanskje vil de være gode nok til å komme på vårt førstelag. Jeg håper vi kan være i stand til å plukke gode spillere etter Liverpool, uttaler Simon Corney, Oldhams managing director, til Oldham Chronicle.

Tap for Irland U19
Irland U19 tapte 1-4 mot Russland U19 i en privatlandskamp i russiske Sochi på torsdag. Det ble gjort åtte endringer i startoppstillingen fra tirsdagens kamp, men det fremkommer ikke i kamprapporten på wwe.fai.ie om Shane O'Connor spilte denne gang.

20 år gammel forsvarer linkes
20 år gamle Bruno Ecuele Manga fra Gabon linkes i dag til Liverpool av skysports.com. Afrikaneren spiller for tiden hos den franske andredivisjonsklubben SC Angers. Arsenal skal også ha følere ute etter forsvarsspilleren, men de engelske klubbene kan slite med å få arbeidstillatelse for Manga.