Optimistisk Torres

Fernando skriver på sin hjemmeside at han er optimistisk med tanke på om han kan bli klar av ankelskaden til kampene mot Real Madrid og Manchester United.

Rafa Benitez har antydet at skadene for Fernando Torres denne sesongen har vært en stor faktor i at Liverpool ikke helt har greid å henge med øverst i Premier League, men spilleren selv blåser litt av sin egen betydning. Nå ønsker han å se framover mot en forhåpentligvis skadefri periode, med store kamper, og han ser også for seg en fremtid på lang sikt i Liverpool.

- Ankelskaden har gitt meg mer trøbbel og tatt lengre tid enn jeg hadde håpet. Jeg er imidlertid ganske optimistisk når det gjelder å bli klar til kampen mot Real Madrid, og hvis ankelen holder vil jeg også være til stede på Old Trafford. Jeg håper å være tilgjengelig til begge kampene, siden det er to store kamper, forklarer Fernando.

- Jeg kan ikke klandres for skadene, det er slikt som skjer i fotball. Jeg måtte tåle tre muskelskader i løpet av de tre første månedene, og nå har jeg da en ankelskade.

- Jeg synes ikke min skade skal bli brukt som en årsak til at Liverpool ikke vinner ligaen. Selv om vi har hatt et par svake resultater har vi ikke mistet kontakten med Manchester United, og laget har hatt en bra sesong.

- Min fremtid er knyttet til Liverpool, fordi jeg har fire år igjen av min kontrakt. Skulle Rafa reise, vil jeg fortsatt være her og fullføre min kontrakt med klubben. Jeg ønsker imidlertid at Rafa vil forlenge sin avtale med Liverpool. Hvordan det vil påvirke meg tenker jeg ikke på, da jeg ikke er typen som kaster bort tiden med hva som kan skje.