Overrasket over investorinteresse

Ifølge The Times forventer ikke George Gillett og Tom Hicks snarlig investering fra Prince Faisal, til tross for hva prinsen hevder. Eiere skal være i samtaler med flere investorer.

Velinformerte Tony Barrett i The Times skriver i en artikkel at verken George Gillett eller Tom Hicks forventer snarlige investeringer fra Prince Faisal bin Fahd bin Abdullah al-Saud, et medlem av kongefamilien i Saudi Arabia. Dette etter at prinsen selv via informasjon til avis og fjernsyn skal ha oppgitt at han ønsker å sikre seg opp til 50% av Liverpool FC.

Ifølge The Times holder Gillett og Hicks pågående samtaler med flere mulige investorer, i deres søken etter å redusere gjelden på £250M og bringe inn frisk kapital som kan få i gang det planlagte stadiumprosjektet i Stanley Park.

Prince Faisal besøkte Liverpools akademi tidlig på lørdag, før han var gjesten til George Gillett på kampen mot Hull på Anfield. Partene skal ha holdt samtaler om å åpne et Liverpool academy i Midtøsten, og en representant for Fama Group som Faisal leder hevder en avtale om dette er underskrevet.

The Times skriver at Gillett også hadde samtaler med en annen interessant i London på søndag kveld, og at han sammen med Hicks har invitert en rekke mulige investorer til Anfield de siste par årene uten at det har blitt noe resultat ut av det.

Supportergruppen Spirit of Shankly skal ha holdt en demonstrasjon utenfor akademiet under besøket av Gillett og Prince Faisal, mens bannere som kritiserte Hicks og Gillett på Anfield skal tidlig ha blitt konfiskert av politiet.



Prince Faisal og George Gillett