Owens håper på et løft mot Crewe

John Owens reflekterer over et skuffende stortap for U18 mot West Bromwich, og ser nå frem til å møte Crewe. Det blir en generalprøve før kampen i FA Youth Cup mot Bolton. U18-kamp omberammet.

- Vi hadde et svakt resultat i helgen da U18 gikk på et skuffende 0-4-tap mot West Bromwich, uttaler akademi-manager John Owens til Liverpoolfc.tv.

- Vi startet faktisk kampen svært godt, men ettersom kamp skred frem fikk de overtaket, og til slutt ble de verdige seierherrer.

- West Bromwich er et veldig godt lag. Folk pleier å foreta sammenligninger mellom akademiene og førstelagene, og de tror at vi burde vunnet enkelt fordi det er Liverpool mot et lag som har slitt i Barclays Premier League.

- Det er ikke tilfelle. De spilte god fotball og har noen imponerende spillere. Ok, vi gjorde noen endringer på laget vårt for å gi noen av de andre spillerne i troppen noen minutter på banen, men vi innser at vi ikke fortjente noe fra kampen.
  
- Vi legger frustrasjonen fra den kampen til side. Det har vært et meget travel og artig uke her på akademiet. Det er halvveis i sesongen, så stedet har vært preget av treningsøkter og turneringer.
  
- U9, U10 og U11 har alle spilt i det vi liker å kalle "festivaler".
  
- Dette er hvor laget vårt og tre andre har møtt hverandre og spilt gruppespill. Vi ser ikke på hvem som vinner eller deler ut et trofé, men det gir guttene god erfaring med en turnering og atmosfæren involvert.
  
- Våre lag spilte tre kamper, hver på 15 minutters varighet, og dette ga dem med et fint avbrekk fra den vanlige rutinen.
  
- I de eldre aldersgruppene har noen av spillerne vært på landslagsoppdrag. Chris Buchtmann returnerte hjem for å spille for Tyskland U17, mens Andre Wisdom og Jack Robinson begge reiste med England U16, men kampen mot Tyskland ble avlyst like før avspark.
  
- Det var en litt bortkastet reise for dem, men samtidig er det hyggelig å se at våre spillere får anerkjennelse av sine respektive land på internasjonalt nivå.
  
- Vi ser frem til i morgen. Da rettes vår oppmerksomhet tilbake på U18 og vår hjemmekamp mot Crewe Alexandra. Dette er vår siste kamp før juniorcupkampen på Anfield mot Bolton neste fredag.
  
- Vi ønsker Nathan Eccleston tilbake i troppen etter at han sonet én kamps karantene mot West Brom.
  
- Selvsagt ville han ha vært litt bekymret dersom vi ikke hadde møtt West Brom eller Crewe. Da ville han vært utestengt i Youth Cup. Heldigvis er ikke det tilfelle, så ha kan bli med i morgen.
  
- Det betyr at vi går til kampen mot Crewe med et sterkt lag, og vi er håpefulle at vi kan heve oss, produsere en god forestilling og øke moralen før Youth Cup-kampen mot "The Trotters".

U18-kamp omberammet
Juniorlagets akademikamp mot Bolton 17.januar ble utsatt fordi Hugh McAuleys elever møtte Bristol Rovers i FA Youth Cup to dager tidligere. Bortekampen mot Bolton er nå omberammet til lørdag 16.mai.